Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Aviatiei

Informatii esentiale

Capacitate: 30-250

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Local nunti Bucuresti - Autentic Events Hall

Descriere Autentic Events Hall – Bucuresti

Momentele autentice din viața ta se petrec aici!

Nunta este unul dintre cele mai importante clipe din viața fiecărui cuplu, iar începutul vieții de familie trebuie marcat într-o manieră originală, care să vă definească relația. Noi vă așteptăm cu o ofertă personalizată, care include tot ceea ce aveți nevoie pentru o nunta de vis.

Salonul Vogue are o capacitate de 70-100 de locuri, fiind potrivit pentru nunti restranse, dar unice. Decorat in stil aristocrat de către designeri de top, cu un lobby cald si primitor, salon Vogue va va capta privirile prin cele 3 candelabre luxuriante si imbinarea armonioasa dintre stilul modern si cel contemporan. Elegant, cochet si plin de rafinament, salonul Vogue te cucereste de cum ii treci pragul.

Salonul Elegance poate gazdui de la 90 la 120 de persoane, fiind locul ideal pentru organizarea nuntilor. Este locul unde se combina un mix de stiluri, precum cel modern cu cel venetian, si alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour. Din punct de vedere cromatic, glamourul este caracterizat de utilizarea nuanţelor de crem, maron, auriu si nu in ultimul rand cuprul. Salonul Elegance va pune la dispozitie o gradina cu foisor, ideal pentru un moment de relaxare.

Cu o arhitectura impunatoare, Salonul CLASS este locul potrivit pentru nunti de anvergura, avand o capacitate de pana la 250 de persoane. Va vor capta atentia candelabrele din cupru cu numeroase braţe şi multe cristale, oglinzile imense care mențin un aer eclectic al stilului contemporan predominant. Ramele acestora au elemente decorative, pentru a reflecta lumina din încăpere si a  pune mai bine în evidenţa spatial, iar dumneavoastra puteti alege ce culoare sa lumineze salonul. Gradina Salonului Class va ofera un loc special de relaxare, o insula de verdeata si arome de trandafiri.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta