Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Bragadiru

Informatii esentiale

Capacitate: 30-300

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber

Locatii nunta Bucuresti - Avatar Lounge & Ballroom

Descriere Avatar Lounge & Ballroom – Bucuresti

Cu o suprafață totală de 400 mp și cu o capacitate maximă de 300 de locuri la mese, salonul restaurantului oferă un spațiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare și, totodată, de clasă. Locatia este spatiul în care stilul, luxul, rafinamentul și eleganța se îmbină armonios, transformând un simplu eveniment într-o nunta memorabila. Salonul de nunta răspunde tuturor clienţilor care ne aleg pentru evenimentul special din viaţa lor, cu o vastă experienţă organizatorică, atenţie sporită asupra tuturor detaliilor şi servicii profesioniste care incununeaza cu succes petrecerea visata de multi dintre dumneavoastră. 

Ne bazam pe calitatea serviciilor oferite, pe atentia pe care o acordam chiar si celor mai mici detalii iar atitudinea fata de clientii nostrii reflecta importanta si valoarea oferita fiecarui eveniment in parte pe care il punem la punct cu foarte mare drag si raspundere ca si cand am organiza propria petrecere plina de fast, culoare si rafinament.

Daca sunteti in cautarea unui loc cu adevarat special care sa gaduiasca petrecerea de nunta mult visata, intr-un cadru modern compus din elemente speciale si cochete, va asteptam sa ne contactati pentru a pune la cale evenimentul dorit. In functie de preferinte, petrecerile se pot organiza pe timpul zilei sau seara, intr-o atmosfera festiva sau intima in salonul nostru conceput special pentru nunti fastuoase si spectaculoase.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image