Descrierea companiei:

O poveste purtata pe deget

A fost odata ca niciodata un mic magazin intr-un  orasel modest. Totul a inceput cu o mana de angajati foarte tineri. Deprinderile si entuziazmul lor au condus la formarea unei viitoare echipe de succes. De atunci inainte, in cei 25de ani de experienta, noi am devenit cu adevarat o familie.

Cand avea 30 de ani, fondatorul stia foarte putine lucruri despre bijuterii. Pasiunea lui l-a ajutat sa tina pasul cu timpurile grele, precum si dorinta lui de a se autodepasi. Din cauza mediului greu de afaceri din anul 1991, pe masura ce inflatia crestea, el a trebuit sa obtina un credit bancar cu o dobanda enorma, pentru a-si urma visul.

Inainte sa-si urmeze cariera in oras, sotia lui a simtit ca trebuie sa  faca parte din acel vis, deschizand un alt magazin in centrul vechi al orasului, pentru a recompensa munca echipei.

Interesul ei pentru frumos s-a dezvoltat in dorinta de a diversifica bijuteriile.  Acel mic magazin s-a dezvoltat astazi pe piata nationala. Visul lor din copilarie avea sa se indeplineasca

La inceput noi produceam doar bijuterii din aur. Astazi, am reusit sa cream inele si verighete cu diamante in propriul atelier la preturi accesibile.

Ne place sa credem ca fiecare din bijuteriile noastre sunt imbogatite cu un strop de infinit.

image