Unde ne gasiti?

Oras: Sibiu
Zona: Turnisor

Informatii esentiale

Capacitate: 10-240

Tip locatie: Hotel, Restaurant, Ballroom

Restaurant nunti Sibiu - Bliss Hotel & Events

Descriere Bliss Hotel & Events – Sibiu

Restaurantul Bliss, având o suprafaţă de 300 mp şi o capacitate de până la 240 de persoane, decorată în stil art nouveau, uşor adaptabilă unor evenimente tematice, este ideal pentru a sărbători alături de invitaţii dumneavoastră cele mai frumoase momente, unice în viaţa fiecăruia dintre noi.

Sunteţi la un pas de a începe o frumoasă călătorie de viaţă în doi. Şi cum orice călătorie memorabilă are nevoie de inspiraţie şi know-how în planificare, ne face o deosebită plăcere să vă punem la dispoziţie locaţia Restaurantului Bliss şi expertiza personalului nostru în organizarea de nunţi. Alegerea unei teme şi a unei locaţii perfecte pentru nunta dumneavoastră poate fi una dintre cele mai dificile şi importante decizii, pentru că această alegere va dicta, în mare măsură, reuşita evenimentului.

De aceea, Bliss Hotel & Events vă pune la dispoziţie o echipă completă de specialişti în organizarea de nunţi, a căror misiune este una singură: transpunerea în realitate a unei nunţi de vis, care se va desfăşura impecabil şi care va recrea în detaliu conceptul de eveniment dorit. Prin serviciile noastre Restaurantul Bliss vă oferă posibilitatea de a organiza o nuntă custom-made, creată special pentru dumneavoastră. Consilierii noştri vă vor fi alături pe întreg procesul de organizare şi desfăşurare, oferindu-vă asistenţă personalizată în alegerea temei, a meniului, a decoraţiunilor şi tuturor serviciilor necesare pentru ca nunta dumneavoastră să fie o experienţă memorabilă.

La Hotel Bliss absolut orice detaliu este personalizabil: de la meniul care poate fi creat de la zero împreună cu magicienii noştri în bucătărie, la aranjamentele florale atent concepute pentru a ilustra stilul care vă defineşte şi bineînţeles momentele artistice rafinate. Mai mult decât atât, evenimentul va fi conceput astfel încât să se plieze perfect pe bugetul dumneavostră, ceea ce vă garantează eficienţa în managementul costurilor.

Vă aşteptăm la Restaurantul Bliss pentru a crea împreună magia unei zile de neuitat!

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image