Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Dragomiresti Deal

Informatii esentiale

Capacitate: 30-250

Tip locatie: Restaurant, Aer liber

Localuri nunti Bucuresti - BOHO Forest

Descriere BOHO Forest – Bucuresti

Îmbrățișat de un peisaj vast cu posibilități infinite, pădurea noastră devine o pânza de desen personală, inspirându-te să proiectezi evenimentul viselor tale – nunta!

La BOHO Forest, vei descoperi un loc magic aranjat cu decoruri mărețe pentru evenimentul tau.

Situându-ne perfect la linia dintre natură și eleganța modernă, suntem mândri să vă găzduim pe voi și pe invitații voștri într-o locație unică. Visul nostru este să vă ajutăm să vă concepeți nunta la fel de unică și specială că și povestea voastră de dragoste. Facem tot posibilul să vă aducem viziunea la viață în cadrul pădurii Boho.

Considerăm importantă respectarea tuturor preferințelor culinare. Specialiștii noștri în arta gastronomică reușesc să creeze de fiecare dată meniuri caracterizate de o pregătire meticuloasă până la cel mai mic detaliu, iar oferta noastră de meniuri pentru petreceri conține variante concepute special să satisfacă și cele mai exigente gusturi.

În pădurea BOHO, în zonele special amenajate puteți face cununia civilă, dar și cea religioasă. Pădurea BOHO oferă multe variante pentru a da frâu liber imaginației, atunci când este vorba de fotografiile pentru cununie civilă, invitații, “wedding rehearsal” sau “trash the dress”.

Capacitate locatie: 250 persoane.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image