Unde ne gasiti?

Oras: Oradea
Zona: Husasau de Cris

Informatii esentiale

Capacitate: 30-400

Tip locatie: Restaurant, Aer liber, Hotel

Saloane nunti Oradea - Camelot Resort

Descriere Camelot Resort – Oradea

Într-o ambianță încântătoare, în compania cântărilor, bucatelor alese și invitaților, protagonistă rămâne totdeauna dragostea. Sărbătorim și promovăm iubirea în toate formele și manifestările sale. Zglobie, sprințară, nebunatică, dar mereu unică și atât de pură și perfectă în imperfecțiunea ei… Sau cum altfel ar putea fi…?

Și pentru că uneori basmele există, imaginează-ți o nuntă de poveste cu all-inclusive, cu decorațiuni armonios concepute, în stiluri ce nu ies vreodată din modă: medieval, clasic, rustic, elegant, boem, modern, retro sau romantic.

SALA ARTHUR

Sala Arthur – Ambient rafinat și spațios, ”condimentat” cu arome îmbietoare de aer proaspăt și miresme de verdeață, ce provoacă trupul și mintea.

Restaurant de inspirație tradițională, amplasat în interior, potrivit pentru recepții de nuntă restrânse, poate găzdui evenimente cu maxim 200 de persoane.

SALONUL GUINEVERE

Salonul Guinevere – Priveliște spectaculoasă spre lac, unde decorurile se întrepătrund cu mediul înconjurător, într-o potrivire cromatică desăvârșită.

Ambientul delicat, cu decoruri sofisticate, construit pe malul lacului Camelot, răsfață privitorii cu o panoramă fascinantă, bucurând până la 400 de invitați.

ZONA LANCELOT

Zona Lancelot – O oază de verdeață, de energie, de prospețime, ferită de priviri indiscrete, într-o realitate adorabilă, de care nu mai vrei să te desprinzi.

Terasa acoperită de inspirație medievală, construită din lemn masiv, oferă spațiu pentru 120 de persoane, iar întreaga arie poate primi până la 700 de invitați.

Cât de minunată crezi că poate fi ”ziua cea mare”? Câte șiraguri de vise iți poate născoci mintea? La Camelot Resort poți avea nunta pe care mereu ți-ai dorit-o!

Iubește, trăiește, visează! Povestea ta în doi poate începe aici! Bazează-te pe toată susținerea noastră, inclusiv în ce privește organizarea petrecerii, de la aranjamente florale și decorațiuni, până la muzică și meniuri.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image