Descrierea companiei:

Sala de evenimente. Odata cu restaurarea cladirii istorice care azi gazduieste Casa Boema, a fost amenajata si mansarda cladirii, care a devenit un spatiu multifunctional, destinat evenimentelor – petreceri private sau corporate, spectacole, evenimente caritabile, lansari de produse etc. Incaperii i s-a dat un nume sugestiv pentru destinatia dar si pentru atmosfera creata: Salonul de Bal.

Nunta la Casa Boema. Probabil cele mai numeroase evenimente care au loc in Salonul de Bal sunt nuntile. Cu o capacitate de 120-130 de persoane (in functie de cat loc se lasa pentru ringul de dans), Salonul devine gazda perfecta pentru mirii atrasi de aerul vintage chic. Grinzile din lemn, abajururile din panza si scaunele Chiavari completeaza decorul boem, dand o nota de familiaritate, caldura si senzatia ca esti mai degraba in vizita la cineva drag, decat intr-un local de nunta.

Decor de nunta fara batai de cap. Dotarea salii permite mirilor sa faca chiar si o investitie minima in decor, intrucat modul in care sunt amenajate mesele, vesela si scaunele rezulta intr-un set-up cu un impact vizual maxim, la care daca se adauga mici aranjamente florale este absolut suficient! Desigur, cei care doresc sa faca o amenajare mai ampla, o pot face in voie, existand suficiente elemente de structura care sa ii ajute sa puna in practica cele mai sofisiticate idei de decor de nunta!

Un local de nunta perfect pentru o nunta intima. Capacitatea salii de nunta de la Casa Boema e potrivita pentru nuntile intime – 120 -130 de invitati se pot desfasura in voie, pot dansa pe ringul de dans, chiar si in prezenta unei scene, in cazul in care optati pentru un band live. Desigur, in functie de numarul de invitati, mesele se pot configura astfel incat totul sa fie cat mai aerisit si functional.

Un mare avantaj al salii de nunta de la Casa Boema il reprezinta prezenta barului chiar in Salonul de Bal – e vorba de un bar fix, dotat cu tot ceea ce si-ar putea dori invitatii la o nunta! Astfel, nu mai intervine necesitatea aducerii unui bar mobil, iar gama de bauturi servite ramane la latitudinea mirilor.

Bucataria dedicata, separata de bucataria restaurantului Casa Boema, permite timpi de gatire minimi si o servire rapida, fara interferente cu partea de restaurant. Ospatarii prezenti la eveniment deservesc numai invitatii la nunta, restaurantul fiind acoperit de catre o alta echipa.

Candy-bar-ul si tortul pot fi aduse de la orice producator autorizat agreat de catre miri.

In cadrul Salonului de Bal poate fi amenajat si un spatiu de lounge, unde invitatii pot sta la povesti in timpul in care nu doresc sa stea la mese sau sa danseze.

Locul dedicat fumatului e amplasat in gradina de vara din curtea Casei Boema.

Masa mirilor poate fi amenajata separat, sau inglobata intre mesele invitatilor, in functie de alegerea mirilor. In functie si de numarul de invitati, exista mai multe aranjamente posibile propuse de catre echipa Casei Boema.

In organizarea unei nunti, mirii primesc asistenta dedicata, in persoana unui coordonator de eveniment, care propune toate solutiile necesare pentru ca evenimentul sa iasa conform dorintelor mirilor!

Experienta echipei care se ocupa de nuntile de la Casa Boema ne-a adus laude nenumarate de-a lungul timpului din partea celor carora le-am fost, cu mandrie, gazde.

Desigur, designul intregului imobil in care Casa Boema isi desfasoara activitatea devine decorul perfect pentru o scurta sedinta foto inainte de a intra in Salonul de Bal in aplauzele invitatilor!