Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Iuliu Maniu

Informatii esentiale

Capacitate: 10-130

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Salon nunta Cluj - Casa Boema

Descriere Casa Boema – Cluj

Cu o capacitate de 120-130 de persoane (în funcție de cât loc se lasă pentru ringul de dans), Salonul Casei Boema devine gazda perfectă pentru mirii atrași de aerul vintage chic.

Grinzile din lemn, abajururile din pânză și scaunele Chiavari completează decorul boem, dând o notă de familiaritate, căldură și senzația că ești mai degrabă în vizită la cineva drag, decât într-un local de nuntă.

Un mare avantaj al sălii de nuntă de la Casa Boema îl reprezintă prezența barului chiar în Salonul de Bal – e vorba de un bar fix, dotat cu tot ceea ce și-ar putea dori invitații la o nuntă!

Astfel, nu mai intervine necesitatea aducerii unui bar mobil, iar gama de băuturi servite rămâne la latitudinea mirilor.

Bucătăria dedicată, separată de bucătaria restaurantului Casa Boema, permite timpi de gătire minimi și o servire rapidă, fară interferențe cu partea de restaurant. Ospătarii prezenți la eveniment deservesc numai invitații la nuntă, restaurantul fiind acoperit de către o altă echipă.

În cadrul Salonului de Bal poate fi amenajat și un spațiu de lounge, unde invitații pot sta la povești în timpul în care nu doresc să stea la mese sau să danseze.

În organizarea unei nunți, mirii primesc asistență dedicată, în persoana unui coordonator de eveniment, care propune toate soluțiile necesare pentru ca evenimentul să iasă conform dorințelor mirilor!

Experiența echipei care se ocupa de nunțile de la Casa Boema ne-a adus laude nenumărate de-a lungul timpului din partea celor cărora le-am fost, cu mândrie, gazde.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image