Unde ne gasiti?

Oras: Arad
Zona: Strada Mihai Eminescu

Informatii esentiale

Capacitate: 10-150

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Restaurant nunta Arad - Casa Jelen

Descriere Casa Jelen – Arad

Eleganta, bun gust, servire impecabila, savoare gastronomica si rafinament este ceea ce dorim sa va oferim de fiecare data cand hotarati sa petrecti momente de neuitat in incinta Complexului Casa Jelen. Va asteptam la doi pasi de centrul orasului, intr-o cladire moderna, spatioasa si usor accesibila, atat dinspre strada Mihai Eminescu cat si dinspre Parcul Reconcilierii.

Complexul Casa Jelen dispune de un spatiu foarte generos oferind clientilor nostri eleganta unui restaurant de prima mana, a unui salon de nunti modern, intimitatea Clubului Jelen precum si exuberanta si racoarea terasei de vara. Salile sunt dotate cu aer conditionat si mobilier personalizat iar atmosfera este una relaxanta.

Pana in prezent, aici s-au organizat peste 1000 de nunti si alte evenimente. Asadar avem experienta relevanta pentru ca succesul evenimentului dumneavoastra sa fie garantat, iar dumeavoastra sa doriti sa reveniti. Casa Jelen va ofera o combinatie de discretie, eleganta, pret avantajos si profesionalism.

Dispunem de :

Salon de nunti – sala mare festiva, cu capacitatea de 150 de locuri

Restaurant – sala de restaurant, cu capacitate de 90 de locuri

Terasa în aer liber – terasa de vara cu capacitatea de 120 de locuri.

Unul dintre marile noastre avantaje este ca venind la Casa Jelen nu veti avea probleme cu parcarea. Pe majoritatea strazilor din jurul complexului, parcarea publica este gratuita si suficienta pentru un numar mare de masini.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image