Unde ne gasiti?

Oras: Iasi
Zona: Sos. Iasi-Ciurea

Informatii esentiale

Capacitate: 30-300

Tip locatie: Restaurant, Palat

Restaurant nunta Iasi - Castel Cavalerul Medieval

Descriere Castel Cavalerul Medieval – Iasi

Castelul Cavalerul Medieval aduce in actualitate percepte ce au dat nemurire epocii cavaleresti: Demnitate, Onoare, Traditie si Eleganta. Toate aceste elemente transforma fiecare eveniment intr-un moment unic.

Castelul Cavalerul Medieval a indraznit sa puna pariu cu Timpul reusind sa reinvie vremurile de mult apuse. Este locul unde te simtiti print, printesa si retraiesti spiritul cavaleresc.

Arhitectura poarta elemente din perioada secolelor XII – XIII, perioada ce ne duce cu gandul la castelele de aparare de tip englezesc.

Daca vrei sa te bucuri de toate momentele importante din viata ta vino si gaseste atmosfera potrivita intr-o locatie de poveste.

De esti mire sau mireasa, vino si fa-ne onoarea sa-ti punem la picioare indeletnicirea noastra pentru organizarea celui mai important eveniment din viata ta – nunta!

TERASA ARTHUR

Terasa Arthur este situata la etajul doi al restaurantului. Are o capacitate de 70 – 80 locuri si este ideala pentru nuntile mai restranse. De pe terasa Arthur poti admira pe indelete imprejurimile. 

SALA TRONURILOR

Daca vrei sa te bucuri de toate momentele importante din viata ta, vino si gaseste atmosfera potrivita intr-o locatie de poveste delimitata de doua sali foarte frumoase: Sala Tronului si Sala Arthur. Sala Tronului, cu balustrada interioara si o inaltime de 8 metri, este perfect creata pentru organizarea nuntilor cu o capacitate de 200 – 300 de persoane.

SALA ARTHUR

Sala Arthur este situata la etajul al doilea. Aceasta sala este perfecta pentru evenimente mai restranse de 60 cu extindere de pana la 120 de persoane. Arhitectura poarta elemente din perioada secolelor XII-XIII, perioada ce ne duce cu gandul la castele de aparate de tip englezesc. Acesta sala are si o terasa foarte frumoasa acoperita care are o capacitate de 70 de locuri.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image