Unde ne gasiti?

Oras: Ploiesti
Zona: Strada Strandului

Informatii esentiale

Capacitate: 30-200

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Restaurante nunta Ploiesti - Centrul De Evenimente President

Descriere Centrul de Evenimente President – Ploiesti

Când vine vorba despre nunti, nimeni nu vrea să audă de limite. Nici noi! De aceea, lucrăm împreună cu tine pentru a planifica o zi în care fiecare element îți va depăși așteptările. Cu o experiență de aproape 20 de ani în industrie, întelegem totul, până la cel mai mic detaliu și știm cât de important este ca totul să iasă perfect!

În Centrul de Evenimente President vei putea alege dintre 7 săli de nunta total diferite. Acestea sunt special amenajate pentru a face față chiar și celor mai exigente cerințe și te vor ajuta să ai parte de un eveniment cu adevărat memorabil.

In Centrul de Evenimente President vei găsi întotdeauna un partener de încredere ce te va ajuta să îți transformi ideile în realitate. În plus, când vine vorba de meniuri, trebuie să știi că evenimentul tău va avea parte doar de bucate atent alese și de preparate ce vor fi pe placul tuturor invitaților tăi.

Ești în căutarea unui salon de nunti clasic? Sau mai degrabă unul ultra modern? Cu siguranță vei găsi exact ceea ce îți dorești într-una din cele 7 locații President disponibile.

Nu mai sta pe gânduri! Alege-ți salonul preferat, vino să ne cunoaștem și să punem la cale cel mai frumos eveniment din viața ta!

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image