Unde ne gasiti?

Oras: Iasi
Zona: Bucium
Adresa: DN 24, Păun, Iași
Telefon: 0766444375
Website: https://chalette.ro/

Informatii esentiale

Capacitate: 50-200 persoane

Tip locatie: Aer liber, Restaurant nunti

Gradina
Padure
Parcare proprie
Bucatarie proprie
Loc de fumat
Zona Cocktail
Mese rotunde
Ring de dans dedicat
Posibilitate Barbecue
Mese dreptunghiulare

Descriere Chalette Events

Chalette Events este o locație de nunți amplasată în inima pădurii, un adevărat sanctuar de frumusețe naturală și liniște pe una dintre colinele Iașului. La Chalette vă întâmpină 2 spații de poveste: Glass Garden (200 persoane) si Minichalette (100 persoane).

Pe măsură ce pășiți în Glass Garden, veți simți imediat îmbrățișarea exteriorului, cu ferestre mari, spații deschise, acoperiș retractabil care permit exteriorului să invadeze să se îmbine perfect cu interiorul, creând o atmosferă armonioasă, care este atât încântătoare, cât și răcoritoare.

Glass Garden este locul unde poți respira liber, unde grijile lumii se topesc în mijlocul îmbrățișării liniștitoare a naturii.

Mirosul pădurii și foșnetul fin al frunzelor în vânt oferă un fundal de liniște care îl face locul ideal pentru a sărbători ziua nunții tale.

Echipa noastră culinară se asigură că papilele tale gustative sunt la fel de încântate ca simțurile tale.

Bucătarii noștri iscusiți creează mâncăruri rafinate și delicioase, concepute pentru a lăsa o impresie de durată.

Vorbind despre experiențe de neuitat, plita pentru gătit live adaugă un strop de altceva evenimentului tău.  Imaginează-ți aromele mâncărurilor sfârâitoare pregătite chiar în fața ochilor tăi. Este o sărbătoare pentru toate simțurile, deoarece bucătarii noștri pricepuți creează mâncăruri, care sunt atât un spectacol vizual, cât și delicioase.

Desigur, inima oricărei petreceri sunt oamenii, iar locația noastră are un farmec magnetic care atrage oaspeți plini de viață și fericiți.  Fie că este vorba de sunetele de râs, de uralele vesele sau de mișcarea grațioasă pe ringul de dans, locația noastră devine un loc de sărbătoare în care prietenii și familia prind viață.

La Chalette Events veți găsi un mixt unic între natură, bucătărie delicioasă, artă culinară live, spirite pline de viață și o echipă profesionistă fără egal.

Ziua nunții nu merită nimic altceva decât ce este mai bun și exact asta suntem aici să oferim.

Vino, lasă pădurea să îmbrățișeze povestea ta de dragoste și împreună vom crea o zi pe care o vei prețui pentru totdeauna.

Glass Garden – Capacitate 200 de persoane

Minichalette – Capacitate 100 de persoane

Vreau oferta acum!

Iasi - Solicita oferta Chalette Events

Localizare pe harta

CHALETTE EVENTS

image