Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Tabacarilor

Informatii esentiale

Capacitate: 50-330

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber

Restaurante nunti Cluj - Clujana Festa

Descriere Clujana Festa – Cluj

Putea fi o zi oarecare, dintr-un weekend oarecare, o zi de calendar ca oricare alta. Dar voi doi ați ales să fie o zi memorabilă, o sărbătoare, un moment care să puncteze continuarea firească a destinului vostru. Împreună!

Organizăm nunțile celor care se iubesc, celor care trăiesc emoția acestui eveniment important încă din ziua cand a fost spus magnificul DA.

Cea mai deosebită nuntă rămâne în memoria acelor miri care doresc să aiba alaturi o echipa de oameni dedicați, sinceri și profesioniști.

Vreți ca invitații voștri  să fie întâmpinati cu un zambet, o vorbă bună? Vă doriți ca bucuria din pahare să nu dispară ? Doriți să trăiți frumosul sentiment de mulțumire, mai ales când fiecare invitat și vă zice ca petrecerea a fost de milioane, iar mâncarea cu un gust nemaipomenit de gustos ?

Noi suntem aici, pentru a le face pe toate!

Sala de Evenimente Clujana Festa este locația perfectă pentru toți cei care își doresc o sala fără stâlpi interiori, a cărei capacitate este de 250 si 330 locuri cu o terasă  minunată, o grădină superbă chiar în inima Clujului.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image