Descrierea companiei:

Cofetaria Andreea, in cele doua locatii ale sale situate pe bd. Pallady, zona Trapezului, si Mihai Bravu, din sectorul 3, va asteapta cu dulciurile deja cunoscute: prajituri si miniprajituri, produse de patiserie (cornulete cu nuca si gem, placinte cu branza sau cu mere, produse de post, precum si cu celebrele poale-n brau), iar pentru sarbatorile religioase, si nu numai, veti gasi aici cozonaci deliciosi si pasca.

Nu sunt neglijate nici momentele importante din viata noastra, personalul de la Cofetariile Andreea pregatind, pe baza de comanda, torturi pentru aniversari diverse, torturi tematice sau torturi pentru nunti si botezuri si torturi pentru evenimente.

Cofetaria Andreea este specializata in producerea si vanzarea de produse de patiserie si cofetarie, oferindu-va adevarate creatii pe care le puteti savura in momentele deosebite din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, aniversari, momente speciale.

In prezent detinem 2 laboratoare proprii cu puncte de desfacere in Bucuresti prin intermediul carora va punem la dispozitie un sortiment variat de produse de cofetarie si patiserie:

  1. Cofetaria Andreea Mihai Bravu – Bulevardul Mihai Bravu, nr. 286 – 0728 877 033 / 021 322 88 45, email: cofetariaandreea@yahoo.com.
  2. Cofetaria Andreea Pallady – Bulevardul Theodor Pallady nr.27 – 0727 700 005 / 0372 725 101, email: office@cofetariaandreea.ro

Va asteptam cu drag!

image