Descrierea companiei:

De ce Cofetaria Magic e un spatiu atat de fabulos?

Mai inainte de toate, Cofetaria Magic inseamna oameni. O echipa unita, cu abilitati profesionale iesite din comun, care pune pasiune si dedicatie in tot ce face. Oameni cu totul speciali ce creeaza produse unice, adevarate opere de arta realizate din ingrediente 100% naturale de cea mai buna calitate.

Pentru Cofetaria Magic cuvantul “incredere” inseamna totul… De aceea produsele de aici nu contin aditivi, coloranti, premix-uri si afanatori. Astfel, pentru noi sanatatea dumneavoastra este pe primul loc, asa ca produsele noastre sunt concepute sub stricta observatie si cu grija maxima. Ne dorim nu numai sa va castigam increderea, ci si sa va mentineti aceasta incredere prin calitatea produselor pe care vi le oferim.

Mai mult, Cofetaria Magic va ofera prajituri si torturi pentru orice fel de evenimente, indiferent de cantitatea dorita sau de numarul de persoane. Sau poate ca aveti o idee traznita pentru o aniversare sau un eveniment? Atunci Cofetaria Magic e locul potrivit pentru dumneavoastra. Nu numai ca aici sunt apreciate astfel de idei, dar sunt intotdeauna puse in practica cu succes.

image