logo colonial events new concept

Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Cernica
Adresa: Strada Strandului, nr. 1A, Oras Pantelimon, Ilfov
Telefon: 0722709111
Website: https://colonialevents.ro/

Informatii esentiale

Capacitate: 30-350 persoane
Specific: romanesc, international
Pret sambata de la: 99 Euro/persoana
Pret duminica de la: 10% reducere
Include: Meniu+bar

Tip locatie: Ballroom, Aer liber

Gradina
Piscina
Parcare proprie
Cununii in aer liber
Bucatarie proprie
Zona Cocktail
Mese rotunde
Ring de dans dedicat
Bodyguards
Fara taxe suplimentare
Posibilitate Barbecue

Descriere Colonial Events New Concept

Trăiește povestea la care ai visat mereu! Colonial Events este locația ideală pentru evenimente private, petreceri corporate și ocazii speciale. Clădirile noastre, finalizate în 2014, ocupă 1200 mp și emană o atmosferă elegantă și rafinată, gata să găzduiască momente de neuitat.

Cu un design exclusivist și o atenție meticuloasă la detalii, Colonial Events oferă un cadru perfect pentru reușita oricărui eveniment.
Fiecare aspect al spațiului nostru este conceput pentru a vă asigura că fiecare detaliu al evenimentului dumneavoastră este gestionat cu profesionalism și eleganță.

Înconjurată de o grădină generoasă și o piscină elegantă, locația noastră impresionează prin vastitatea spațiului verde și aduce natura și prospețimea florilor chiar în mijlocul evenimentului dumneavoastră. Colonial Events este mai mult decât o locație – este un spațiu în care fiecare moment devine memorabil și fiecare detaliu contează.

Salon Ametist – Capacitate 150 de persoane

Bine ai venit la salonul Ametist – un loc unde eleganța și confortul se întâlnesc pentru a crea experiențe memorabile! Cu o capacitate generoasă de până la 150 de persoane, salonul nostru este locul ideal pentru evenimentele tale speciale.

Aranjamentele florale rafinate completează designul nostru unic, iar atmosfera este îmbogățită de mesele elegante din sticlă și scaunele tapitate extrem de confortabile, care îți vor asigura o experiență plăcută în timpul evenimentului tău.

Salonul nostru se deschide către o grădină încântătoare și o piscină relaxantă, oferindu-ți posibilitatea de a te bucura de frumusețea naturii în timp ce te distrezi alături de cei dragi. Fie că organizezi o nuntă de vis, o petrecere corporate sau alt eveniment special, salonul Ametist este locul perfect pentru a-ți transforma visurile în realitate. Vino să descoperi rafinamentul și luxul nostru și să creezi amintiri de neuitat alături de noi!

În plus, atât salonul Ametist, cât și salonul Opal se mândresc cu bucătării proprii, complet echipate cu cele mai moderne aparate pentru prepararea meniurilor de excepție pentru evenimentul tău mult visat. Echipa noastră de bucătari pricepuți nu doar că pregătește deliciile culinare, dar personalizează fiecare farfurie în parte, oferindu-ți o experiență culinară inedită și de neuitat. Astfel, vei putea savura nu doar frumusețea și eleganța locației noastre, ci și bucatele excepționale, pregătite cu pasiune și rafinament.

Salon Opal – Capacitate 350 de persoane

Bine ai venit la salonul Opal – o oază de eleganță și rafinament în inima naturii! Cu o capacitate impresionantă de până la 350 de persoane, salonul nostru oferă un spațiu generos pentru a găzdui evenimentele tale speciale.

Aranjamentele florale sofisticate sunt incluse pentru a completa designul nostru unic, iar scaunele Washington, extrem de confortabile, asigură o experiență plăcută pentru oaspeții tăi pe tot parcursul evenimentului.

Salonul nostru se deschide către o grădină încântătoare și o piscină relaxantă, aducând natura în inima evenimentului tău. Intrarea somptuoasă, împodobită cu marmură, te va transpune într-un cadru luxos și impresionant.

Indiferent dacă organizezi o nuntă fastuoasă, o recepție corporate sau alt eveniment special, salonul Opal oferă combinația perfectă între lux, confort și natură. Vino să descoperi frumusețea și eleganța noastră și să creezi amintiri de neuitat în mijlocul acestui paradis!

Evenimente in aer liber – pana la 500 de persoane

Pentru evenimente în aer liber memorabile, avem plăcerea să vă oferim o grădină generoasă și o piscină elegantă, ce pot acomoda până la 500 de persoane. Fie că este vorba de cununii, ceremonii speciale, aniversări sau evenimente corporate, acest cadru natural și spectaculos oferă locul ideal pentru o petrecere de vis. Cu o atmosferă îmbietoare și peisaje încântătoare, veți putea crea amintiri de neuitat alături de cei dragi. Echipa noastră dedicată se va asigura că fiecare detaliu este pus în valoare, iar fiecare moment este desăvârșit, transformând evenimentul dumneavoastră într-o experiență de neuitat.

Vreau oferta acum!

Bucuresti - Solicita oferta Colonial Events

Localizare pe harta

OFERTA NUNTA – COLONIAL EVENTS NEW CONCEPT

image