Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Giroc

Informatii esentiale

Capacitate: 30-350

Tip locatie: Cort, Ballroom

Restaurant nunti Timisoara - Colosseum Ballroom

Descriere Colosseum Ballroom

Lasă-ți imaginația să-ți înflorească ziua nunții într-un mod unic!

Atunci când închizi ochii, iar emoțiile te copleșesc, atunci când iubirea îți înflorește colorat în suflet, iar singura dorință este aceea de a te bucura alături de cei dragi, Colosseum este restaurantul de nuntă care îți îmbrățișează povestea.

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente, specialiștii echipei noastre îți sunt alături pe tot parcursul călătoriei tale. Fiecare detaliu este pus la punct și personalizat, astfel încât să poarte culorile sufletelor voastre.

Celor două săli de nuntă, Regal Ballroom și Imperial Room, care au capacitatea de a fi configurate în trei moduri diferite: pentru 30-80 de persoane, 100-200 de persoane sau 150-350 de persoane, li se alătură beneficii precum: parcarea de 200 de locuri, suportul tehnic, bucătăria proprie, aerul romantic al grădinii și spațiul de joacă pentru copii, care întregesc experiența plăcută, pe care v-o promitem.

Spune-ți povestea de iubire între pereții Colosseum, acolo unde timpul se oprește pentru a-ți admira emoțiile, unde construim amintiri. Dansul, muzica și zâmbetele zgomotoase dau farmecul momentelor noastre.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image