Unde ne gasiti?

Oras: Pitesti
Zona: Calea Dragasani

Informatii esentiale

Capacitate: 10-300

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber

Locatie nunta Pitesti - Complex Capitol

Descriere Complex Capitol – Pitesti

Descopera Capitol Restaurant Pitesti – O destinatie minunata pentru nunta ta!

Capitol Pitesti ofera posibilitatea organizarii nuntii intr-unul din saloanele noastre exclusiviste sau in aer liber, pe marginea piscinei.

Salon Residence

Locul in care vei descoperi armonia dintre eleganta si rafinament. Este alegerea perfecta pentru nunti intre 150-300 de persoane. Fiind amplasat in curtea interioara a Complexului Capitol, ofera acces direct la piscina exterioara si la gradina. Invitatii dumneavoastra se vor putea relaxa in spatiile special amenajate  pe terasa de pe marginea piscinei. 

Salon Medieval

Cadrul perfect pentru nunta dumneavoastra, este situat la parter in cladirea principala.  Este alegerea perfecta pentru petreceri de la 150 la 200 de persoane. Acesta dispune de acces la curtea interioara, spatii pentru socializare si fumat, mese de cocktail amplasate afara, piscina, foisoare si fantani arteziene. Salonul ofera conditiile perfecte pentru organizarea unor evenimente unice.

Salon Imperial

Cu un decor modern si elegant, este perfect pentru organizarea de nunti de pana la 170 de persoane. Are deschidere catre o terasa perfecta pentru socializare si relaxare. Situat la etajul 1 in cladirea principala are acces la curtea interioara, gradina, piscina, foisoare si fantani arteziene.

Salon Emerald Green

Va invitam sa petreceti clipe minunate la Salon Emerald Green. Cu o capacitate de pana la 150 de persoane, Salon Emerald Green este  ideal pentru o petrecere de nunta reusita. Acesta este situat la etajul 2 in cladirea principala si are acces la curtea interioara, piscina, gradina, foisoare si fantani arteziene.

Salon Aqua Marin

Locul ideal pentru petrecerea celui mai important eveniment din viata dumneavoastra: nunta, avand o capacitate de pana la 140 de persoane. Situat la etajul 3 in cladirea principala, ofera acces la curtea interioara, piscina, gradina, foisoare si fantani arteziene.

Salon Flora

Cu o atmosfera calda si romantica, Salon Flora poate gazdui frumoase nunti de pana la 150 de persoane. Salonul ofera acces la curtea interioara, piscina, gradina, foisoare si fantani arteziene.

Salon Ametist

Reprezinta solutia ideala pentru nuntile de pana la 80 de persoane. Invitatii dumneavoastra se vor putea relaxa in spatiile special amenajate pe terasa prevazuta cu mese de cocktail. Situat la parter, ofera acess direct la gradina, foisoare si fantani arteziene.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image