Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Giroc

Informatii esentiale

Capacitate: 50-800

Tip locatie: Ballroom, Restaurant, Aer liber

Locatie nunta Timisoara - Complex Flonta

Descriere Complex Flonta – Timisoara

Complex Flonta este business-ul de suflet al familei noastre, creat din pasiune pentru natură, unicitate și frumos. Ceea ce ne motivează, mai presus de orice, este mulțumirea celor care aleg să își sărbătorească la noi cele mai importante momente din viața lor. 

Eleganta vine dintr-un buchet de detalii care fac diferenta. La Flonta le gasesti in fiecare dintre salile de evenimente, special concepute pentru ca ceea ce iti doresti sa devina realitate.

O experiență memorabilă pentru organizarea nunții se creează într-un loc special. Așezate într-un cadru natural deosebit, sălile noastre au fiecare stilul propriu și totuși, eleganța și modernitatea le reunește.

Poți alege între 3 capacități, stiluri și amplasamente diferite, în funcție de ceea ce dorești să oferi oaspeților tăi. Profesionalismul personalului nostru îți garantează un eveniment reușit, iar locația îți oferă un cadru de vis pentru evenimentul tău special. Descoperă sala potrivită pentru tine!

Ceremoniile în aer liber pe pontonul din inima lacului sunt un vis împlinit pentru multe cupluri în căutarea unui cadru deosebit.

Lake Side Pool & Ballroom

Locația chic pe care o căutai. Pe malul lacului cu lebede și cu un design rafinat, e combinația perfectă pentru orice spirit tânăr. Nunțile organizate aici au un aer modern, într-un spațiu aerisit, având piscina alături și o intrare deosebită pe sub galeria de arcade luminoase. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, pentru un eveniment reușit într-un loc inedit și surprinzător prin bogăția cadrelor pe care le oferă. Lasă-te suprins de posibilitățile variate pe care ți le oferim!

Crystal Lake Ballroom

O sală desprinsă din basme, pentru evenimente de amploare. Elegantă și modernă, ca tu și invitații tăi să pășiți într-o lume de poveste. Crystal este, în peisajul Flonta, ”diamantul nostru”, o sală de o eleganță deosebită, potrivită evenimentelor de amploare. Detalii atent studiate, lumini ambientale și inteligente și posibilități nenumărate de a o decora în stilul tău. Nunțile de poveste își găsesc locul aici, într-un ambient unic dat de o intrare somptuoasă printr-un tunel de plante ornamentale și de o terasă de 200 mp, acoperită, pentru momente de relaxare și pentru confortul tău și al celor dragi ție.

Restaurant Flonta 

O alegere excelentă atunci când îți dorești un spațiu elegant și intim. Este o sală care te atrage prin eleganță și bun gust. Oferă o senzație caldă, armonioasă, într-un cadru idilic. E locul perfect în care să te bucuri din plin de momente frumoase și în care să creezi amintiri de neuitat.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image