Unde ne gasiti?

Oras: Oradea
Zona: Centrul Civic

Informatii esentiale

Capacitate: 60-180

Tip locatie: Hotel, Restaurant, Ballroom

Locatii nunti Oradea - Continental Forum

Descriere Continental Forum – Oradea

Continental Forum Oradea – partener de încredere în cele mai importante momente din viața ta… 

Avem o experiență bogată în organizarea nunților, iar echipa hotelului va fi mereu alături de dumneavoastră, cu sfaturi utile, atât în alegerea sălilor, cât și în personalizarea meniurilor.

Pentru un restaurant de nuntă sau o sală de nuntă în Oradea, avem două recomandări: 

Sala Belvedere este o sală de nuntă în Oradea cu adevărat spectaculoasă. Cu o capacitate de 180 de locuri, această sală este poziționată la etajul opt al hotelului și vă oferă o vedere panoramică asupra orașului. 

Pentru o nunta într-un cadru mai intim, Restaurantul Mondo, cu o capacitate de maximum 100 de persoane, vă întâmpină cu o atmosferă caldă și elegantă.

Indiferent de evenimentul pe care doriți să-l organizați în cadrul hotelului Continental Forum Oradea, echipa noastră vă va fi alături în orice moment. Mai mult, suntem alături de clienții noștri cu tarife preferențiale pentru cazarea invitaților.

De multe ori, unul dintre cele mai importante evenimente din viață se transformă și într-unul dintre cele mai stresante. Iar pentru a evita acest lucru, echipa noastră vine în ajutorul dumneavoastră cu sfaturi utile și vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii, alaturi de meniuri preparate din cele mai fine, sofisticate și atent alese ingrediente, pentru a contura o nuntă de poveste.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image