Unde ne gasiti?

Oras: Arad
Zona: Revolutiei

Informatii esentiale

Capacitate: 50-220

Tip locatie: Ballroom, Restaurant, Hotel

Salon nunti Arad - Continental Forum

Descriere Continental Forum – Arad

Alegerea unui restaurant de nuntă este extrem de importantă, astfel că în cadrul Continental Forum Arad poți alege între trei saloane de nuntă, astfel încât evenimentul să devină unul memorabil.

Experiența pe care am dobândit-o în organizarea evenimentelor este esențială în consilierea mirilor, astfel încât fiecare decizie să fie perfectă. Cele trei saloane au capacități diferite, dar decorul elegant și calitatea excepțională a serviciilor sunt puncte comune.

Salonul Panoramic este situat la etajul 11, oferă o panoramă superbă asupra centrului, iar capacitatea maximă este de 160 de persoane. Mesele rotunde, mobilierul alb din lemn masiv și întreg decorul este o demonstrație a bunului-gust și a eleganței. Salonul Panoramic este alegerea optimă pentru cei care caută un impresionant salon de nuntă în Arad. 

Salonul Mezanin este situat la mezanin și are vederea către parcul din fața hotelului. Cu o capacitate maximă de 220 de persoane, Salonul Mezanin  este alegerea perfectă pentru un restaurant de nuntă în Arad cu un număr mai mare de invitați. 

Restaurantul Mondo este alegerea optimă pentru un salon de nuntă cu un concept mai intim. Decorul elegant, mobilierul din lemn masiv, în nuanțe de crem, argintiu și negru vor atrage admirația oaspeților. Restaurantul are o capacitate de maxim 90 persoane, are o zonă special amenajată pentru formația muzical și are acces direct spre terasă.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image