Unde ne gasiti?

Oras: Iasi
Zona: Razboieni

Informatii esentiale

Capacitate: 30-600

Tip locatie: Ballroom, Hotel

Locatie Nunti Iasi - Coroana Events

Descriere Coroana Events

Conceptul Coroana Events s-a născut din dorința de a duce organizarea de evenimente la un alt nivel, de a ne pune în practică măiestria și experiența de peste 10 ani în crearea unor momente ce depășesc așteptările. Viziunea noastră a căpătat formă cu un stil arhitectural inedit și un design ce subliniază eleganța și rafinamentul prin fiecare detaliu.

Spațiul generos este definit printr-o zonă de lobby impresionantă și patru săli, concepute pentru orice tip de eveniment. Ceea ce face locația unică în regiunea Moldovei este posibilitatea de a găzdui evenimente de 1000 de persoane. Astfel, fie că îți dorești să sărbătorești nunta, venirea pe lume a unui copil, aniversarea sau să planifici o petrecere pentru compania ta, îți punem la dispoziție un spațiu cu totul inedit, felurile de mâncare variate, bogate și gustoase care ne-au consacrat, dotări și facilități moderne ce garantează siguranța unui eveniment reușit.

Am pus, încă de la început, confortul oaspeților noștri pe primul loc și am gândit servicii complete pentru experiențe desăvârșite, de fiecare dată. Sălile de evenimente sunt deservite de 43 de camere moderne și spațioase, terase și o parcare de 300 de locuri.

Te invităm să pășești într-un loc care te surprinde la fiecare pas și să ne permiți să îți fim alături în celebrarea poveștii tale de iubire. Evenimentul tău va prinde contur într-o locație romantică, cu accente de design elegante și rafinate, cu stiluri și texturi atent împletite, astfel încât tu să trăiești din plin bucuria acestor momente speciale.

Descopera saloanele noastre: 

Prestige

Nunțile fastuoase își găsesc acum locul în cea mai mare sală de evenimente din Moldova! Prestige impresionează atât prin capacitatea de 600 de persoane, cât și prin arhitectura deosebită și accentele rafinate. Candelabrele impunătoare, scaunele și mesele cu design unic și cele două ecrane de proiecție încorporate în tavanul sălii, creează o atmosferă spectaculoasă și oferă un plus de exclusivism evenimentului tău.

Moonlight

Sala Moonlight poate găzdui evenimente de 350 de persoane, îmbinând atmosfera de lux cu detaliile elegante și dotările moderne. Dispune de o zonă de lobby spațioasă, ideală pentru primirea invitaților și două terase. Aduce un plus de extravaganță evenimentului grație candelabrelor impunătoare, scaunelor și meselor cu design unic și ecranului de proiecție încorporat în tavanul sălii.

Celeste

Sala Celeste poate găzdui evenimente de 250 de participanți, invitându-te într-o atmosferă elegantă și exclusivistă. Zona de lobby și terasa de care dispune sunt ideale pentru recepții. Scaunele și mesele cu design unic, alături de candelabrele impunătoare și ecranul de proiecție încorporat în tavanul sălii, sunt detalii care contribuie la realizarea unui eveniment fără cusur.

Serenity

Intimă și cochetă, cu o capacitate de pana la 50 invitati, sala Serenity oferă cadrul perfect pentru evenimentele restrânse. Stilul arhitectural păstrează aceeași notă extravagantă a întregului concept, aducând un plus de exclusivism.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta