Unde ne gasiti?

Oras: Oradea
Zona: Ciheiului

Informatii esentiale

Capacitate: 10-400

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Locatii Nunta Oradea - Cristal Garden

Descriere Cristal Garden – Oradea

Restaurantul de nunţi Cristal Garden a fost inaugurat în August 2004, fiind printre primele restaurante specializate exclusiv pe nunţi şi evenimente. Dispunând de o capacitate interioară de 400 de locuri, a fost şi cel mai mare restaurant de nunţi din Oradea. Ulterior, capacitatea a fost extinsă printr-o terasă, aceasta adăugând încă 200 de locuri capacităţii totale a sălii. Fiind situat în afara oraşului, este ferit de aglomeraţia şi zgomotele specifice oraşului, putând fi considerat o oază de linişte în acest sens. De asemenea, datorită locaţiei atent selectate, nu există un nivel de zgomot impus, evenimentul putându-se desfăşura în voie.

Grădină amenajată. Grădina sălii de nunţi este constituită pe o suprafaţă de 500 mp de spaţiu verde. Mesteacănii, plantele decorative, leagănul, o mică fântână arteziană sunt câteva dintre elementele ce contribuie la crearea unei atmosfere elegante şi relaxante. Este ideal pentru şedinţele foto din cadrul nunţii, oferind o ambianţă ideală pentru fotografii de nuntă deosebite. De asemenea, au fost create şi poteci, ideale pentru o mică plimbare.

Experienţa Având în spate mii de evenimente, dintre care majoritatea nunţi, vă putem fi de un real ajutor în întâmpinarea oricăror dificultăţi, pentru a realiza nunta pe care aţi visat-o. Vă stăm la dispoziţie pe întreg parcursul evenimentului, pentru orice întrebare sau nelămurire.

Bucătarul. Cele mai moderne aparaturi şi dotări, pot fi inutile, în lipsa unui bucătar profesionist, cu experienţă. În acest sens, bucătarul care se va ocupa personal de meniurile dumneavoastră, este certificat de instituţiile abilitate în domeniu, având în spate o impresionantă experienţă de peste 30 de ani în prepararea mâncărurilor, în staţiuni turistice, hoteluri de vârf. În ajutorul lui se află în permanenţă o echipă de ajutoare de bucătari, care împreună cu bucătarul constituie o echipă de o înaltă distincţie.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image