Despre noi:

Suntem Irina si Robert. Ne-am cunoscut la 14 ani, am fost colegi. Ne-am indragostit unul de altul, apoi ne-am indragostit de fotografie. Am continuat sa crestem si sa invatam impreuna. Avem un Andrei, prieteni, aparate de fotografiat, o casuta cu livada pe un deal. Sadim toate semintele bune pe care ne e dat sa le gasim. Ne place sa facem lucrurile corect; ne luptam pentru ideile in care credem, pentru lumina in minte si in suflet. Religia noastra e  fa bine de cate ori poti, nu face rau niciodata. Fanatism de orice fel, sexism, rasism si alte asemenea nu sunt pentru noi si nici nu vrem sa le intalnim. Fotografiem oamenii ca si cand toti ar fi parintii, copiii, prietenii nostri. Credem ca viata nu e facuta sa fie usoara, dar fiecare noua zi trebuie sa fie primita cu recunostinta si curiozitate.

Cunoscatori de lucruri fine, plimbareti prin lumea mare, iubitori de muzica buna, colectionari de experiente neobisnuite, purtatori de haine lejere? Posibil. Se poate sa ne fi intalnit candva, fara sa ne stim, la un concert sau la un spectacol. Poate am fost aproape unii de altii in Piata Victoriei, in Apuseni sau intr-un avion care ne ducea departe. Oare am donat timp sau bani pentru a sprijini aceleasi cauze? Foarte probabil. Am jucat aceleasi jocuri, am ras la aceleasi glume, am iubit aceleasi carti si filme, avem prieteni comuni? De multe ori asa se intampla. Putem descoperi ce ne aduce impreuna si, mai ales, ce am putea trai impreuna intr-o zi speciala, daca simtiti ca suntem fotografii potriviti pentru voi.

La noi oamenii ajung cand se simt fericiti. Daca ati ajuns aici, inseamna ca urmeaza sa se intample niste lucruri foarte frumoase in vietile voastre. Vreti niste fotografii care sa va reprezinte. Sa nu fie false, chinuite, dubios editate; oamenii sa nu para de plastic si cerurile sa nu fie apocaliptice. Niste fotografii care sa povesteasca despre sentimentele voastre, despre cei care va sunt dragi, despre momentele emotionante si cele amuzante, despre nebunia unei petreceri. Vreti fotografii care sa merite sa fie iubite si pastrate cu grija in albume de calitate – pentru ca fotografiile vor ramane peste ani si generatii.

image