Descrierea companiei:

DJ nunta, DJ Botez, Sonorizare Nunta, , Sonorizare Botez, indiferent pentru ce fel de eveniment aveti nevoie de sonorizare, DJ sau lumini, noi va oferim solutii profesionale la cele mai bune preturi .

Firma noastra este specializata in sonorizare nunta, sonorizare botez asigurand de-a lungul timpului DJ  nunta, DJ botez si pentru diverse petreceri private (majorat, revelion, Craciun, halloween, corporate party etc.). Respectul pentru clienti, precum si inalta calitate a serviciilor prestate, ne-au plasat in randul firmelor de top care ofera DJ in Bucuresti si nu numai, pentru sonorizare nunta, sonorizare botez sau sonorizare evenimente.

Dancedj.ro este locul unde veti gasi cel mai bun pret pentru un dj profesionist, sonorizare nunta , sonorizare botez , lumini, playlist muzica nunta,dj botez, dj nunta sau majorat, astfel incat evenimentul dumneavoastra sa se desfasoarea exact asa cum va doriti.

MUZICA este cel mai important element al unei petreceri, motiv pentru care va recomandam sa alegeti dancedj.ro – un dj profesionist,  mai ales atunci cand evenimentul este unic in viata dumneavoastra, – o nunta, un botez sau un majorat.

Impreuna putem stabili un playlist pentru petrecere, luand in calcul experienta noastra si preferintele dumneavoastra si ale invitatilor. Facand click aici puteti vedea si asculta cateva exemple de playlist nunta, botez, majorat si petrecere.

APARATURA folosita de catre dancedj.ro este incadrata la cele mai inalte standarde de performanta, fiind regasita si in dotarea celor mai mari DJ din lume. Calitatea sunetului a fost intotdeauna importanta pentru noi, din acest motiv folosim numai marci de renume, precum PIONEER, ALLEN & HEAT, RCF, ELECTRO VOICE, JBL, DYNACORD, SHURE etc. pentru a asigura o inegalabila sonorizare nunta, sonorizare botez, sonorizare majorat sau sonorizarea oricarui alt gen de petrecere.

LUMINILE impreuna cu efectele speciale (masina de fum si baloane) ajuta la realizarea unei atmosfere elegante, in timpul primirii invitatilor si a unei atmosfere dinamice, antrenante in timpul programului de dans. Echipa noastra de DJ profesionisti ( dj nunta , dj botez )foloseste lumini inteligente (pentru care se pot programa culorile si zona de proiectie) ,lumini arhitecturale (se orienteaza pe diferite elemente ale salii, tavan, pereti, coloane, schimbandu-si culorile in mod sincronizat). Jocurile de lumini se recomanda petru orice eveniment, indiferent ca este nunta, botez, majorat sau petrecere de firma. Pentru detalii vizionati galeriile noastre foto si video facand click aici.

DANCEDJ este cea mai buna alegere pentru prestarea serviciilor de sonorizare nunta, dj nunta, sonorizare botez, dj botez, sonorizare majorat, dj majorat precum si pentru fotograf nunta, fotograf botez si cameraman nunta, cameraman botez.

image