Despre noi:

Cred cu tarie ca o colaborare fructuoasa cu un fotograf de nunta, eveniment, botez sau portret se bazeaza pe o buna cunoastere a celui cu care lucrezi.

Propun sa ma contactezi si sa ne vedem la o cafea, ca niste prieteni. Povestim, radem, glumim, iar tu imi spui despre tine si despre cum va fi evenimentul important din viata ta. Eu iti voi povesti despre mine, despre ceea ce fac si despre viziunea mea. Aceasta conexiune este importanta pentru ca, odata ce vom stabili detaliile profesionale, te vei simti in largul tau in fata aparatului de fotografiat. In ziua cea mare, voi jongla intre fotojurnalism si regie fara sa ma simti sau sa ai impresia ca sunt acolo. La final, vei primi numarul stabilit de fotografii, prelucrate si gata de pus in rama sau de daruit prietenilor si familiei.

Ma puteti contacta folosind formularul urmator si veti primi un raspuns in cursul zilei de astazi.

Serviciile pe care le ofer in calitate de fotograf profesionist in Bucuresti, nu se rezuma doar la cele de fotograf nunta Bucuresti si fotograf botez Bucuresti. Sunt disponibil si in calitate de fotograf evenimente  ce pot fi corporate, conferinte, targuri, arhitectura, sau pentru orice alte sedinte foto sau servicii ale unui fotograf in Bucuresti. Daca esti in cautarea unui fotograf pentru sedinte foto copii, realizarea unui book profesional pentru fotomodele sau orice alt gen de evenimente in Bucuresti, te invit cu drag sa imi vizitezi portofoliul si sa imi urmaresti proiectele pe acest site.

Ziua nuntii este cu siguranta cea mai importanta zi din viata unui cuplu si va recomand ca inainte de alegerea unui pachet foto video nunta Bucuresti, sa discutati detaliile zilei cu furnizorul de servicii foto si video. Datorita insemnatatii acestui eveniment, dar nu numai, momentele cheie din cadrul unei nunti trebuie sa fie captate in fotografii de nunta profesioniste. Nu faceti greseala de a angaja un fotograf nunta Bucuresti fara a-i cunoaste stilul, echipamentul cu care va lucra, are posibilitatea de a semna contract etc . De ce? Aflati in cele ce urmeaza, cateva motive pentru care angajarea unui fotograf, va fi cea mai buna alegerea pe care o puteti face in ziua cea mai mare (in afara de “DA”- ul rostit).

Experienta

Nu putem sublinia indeajuns de mult importanta acestui lucru. Atunci cand angajati o echipa pentru serviciul foto video nunta Bucuresti, beneficiati de toata experienta nuntilor pe care acestia au dobandit-o pana in acel moment.

Un fotograf nunta si un cameraman ce ofera servicii foto video nunta Bucuresti, nu doar face o poza, pur si simplu, ci el gandeste poza inainte de a o face. Acest lucru este crucial in fotografia de nunta.

Profesionionalism

Un fotograf profesionist nunta, investeste in fiecare fotografie de nunta pe care o face. Acesta vrea sa faca o impresie buna si sa le ofere mirilor amintiri de neuitat. Va asiguram ca profesionalismul isi va spune cu desavarsire cuvantul, in fotografiile de nunta.

Arta

Cand angajati un fotograf, angajati un artist.

Fotografii picteaza cu lumina, dezvaluind usor emotie, acordand o atentie culorilor si captand in fotografii reactiile si momentele dintre cei doi indragostiti. Acest lucru necesita experienta si un ochi format.

Fotograf nunta profesionist: O adevarata arta contemporana

Aceasta profesie este, bineinteles din perspectiva mea, una dintre cele mai frumoase profesie. De ce? Tocmai pentru ca eu personal chiar nu o pot privi ca pe o simpla profesie. Pentru mine, profesia de fotograf  este o arta, este o metoda de a crea si de a-ti exprima ideile in cel mai liber mod posibil. In momentul in care, prin aceasta arta, reusesc sa exprim si ideile altora, reusesc sa le surprind sentimentele si sa le asez pe bucati de carton plasticat, in acele momente simt ca renasc, simt ca intr-adevar reusesc sa reunesc bucati de istorie intr-o arta contemporana. Reusesc prin fotografie sa scriu istoria tuturor colaboratorilor mei si sa le ofer sansa comemorarii unor evenimente de mare importanta pentru ei.

De multe ori sunt invitat sa fotografiez evenimente, iar nuntile sunt unele dintre evenimentele mele preferate la care fotografiez in calitate de fotograf nunta. De fiecare data cand lansez catre client o oferta sau de fiecare data cand mi se cere o sedinta foto pentru nunti, stau si ma gandesc la modul in care este perceputa aceasta profesie pe piata. Cum aleg oamenii un fotograf pentru nunta lor?

Ce reprezinta un fotograf nunta profesionist si cum este privita profesia pe care o are acesta?

Exista deosebit de multe moduri de a privi fotografia si intreaga activitate a unui fotograf de nunta profesionist, insa este absolut necesar sa-l privesti intr-un anumit mod, daca doresti ca nunta ta sa ramana in memoria tuturor ca cel mai frumos eveniment la care au participat vreodata. Un fotograf este intotdeauna un creator. Vei crede ca e o fraza exagerata aceasta, insa un fotograf nunti profesionist este intotdeauna un element cheie pentru nunta ta. El trebuie privit diferit fata de o simpla persoana, un simplu invitat sau un servitor care trebuie sa stea la dispozitia ta clipa de clipa.

Un fotograf nunta profesionist trebuie lasat sa creeze!

El gandeste acea fotografie si pentru a realiza un cadru perfect are nevoie de liniste, de intelegere si, mai ales, de timp. Intr-o intreaga noapte realizeaza sute, mii de poze. La tine ajung insa, in final, doar cele mai bune poze si cele mai expresive. Pentru a ajunge la acea selectie, un fotograf nunta Bucuresti are nevoie de timp. Pentru a avea insa din ce alege, el are nevoie de rabdarea si intelegerea ta in momentul realizarii fotografiilor. Nu poti presa un fotograf si nu-l poti pune in ipostaze neplacute pentru el. Vei vedea ca daca este lasat sa creeze, fotografiile ce ti le va oferi vor depasi asteptarile tale. Astfel, cei ce ofera pachetul foto video nunta Bucuresti sau alta locatie trebuie priviti ca niste pioni incredibili de importanti in evenimentul tau, trebuie priviti cu respect si trebuie sa leacorzi linistea si timpul necesar pentru a fotografia si filma si pentru a surprinde cadrele perfecte.

La ce valori adera un fotograf de nunta?

Un adevarat fotograf nunta va intelege din start faptul ca empatia este caracteristica lui decisiva din intreaga paleta comportamentala, care ii poate determina succesul sau esecul in aceasta profesie. Pe baza acestei caracteristici, un fotograf de nunta profesionist se va baza intotdeauna pe valori precum: colegialitate, munca in echipa, leadership, cooperare, iar transparenta fata de client si integritatea vor reprezenta piloni de sustinere ai profesiei pe care o practica. De asemenea, profesionistii nu vor uita de etica si de standardele profesionale niciodata.

Cum alegi echipa ce ofera servicii foto video nunta Bucuresti?

In momentul in care ai decis ca ai nevoie de serviciile unui fotograf nunta Bucuresti, trebuie sa-ti raspunzi la cateva intrebari inainte de a cere prima oferta:

Ce rol joaca acest fotograf nunta?

Ce responsabilitati voi avea eu in aceasta colaborare?

Imi asum responsabilitatea respectarii unui profesionost si il pot considera pe acesta apt sa-mi satisfaca cererile conform standardelor profesionale insa si cerintelor mele?

Ce valori are acest fotografsi pe ce se bazeaza?

Cata experienta are si cat de relevanta este pentru colaborarea ce urmeaza?

In final, daca esti capabil sa-i acorzi fotografului spatiul si timpul necesar pentru ca acesta sa-si desfasoare activitatea, daca esti capabil sa-l tratezi cu respectul cuvenit si daca valorile pe care se bazeaza el converg cu modul tau de gandire, nunta ta va fi in deplina siguranta pe mainile sale, iar albumul de nunta iti va demonstra aceasta ipoteza fara nicio problema.

Care este, pana la urma, scopul unui fotograf?

Un fotograf de nunta profesionist va avea mereu in minte un scop clar, atunci cand se va ocupa de fotografierea nuntii tale. El va trebui sa exprime prin fotografie ceea ce tu simti, ce gandesti si ce faci in acea zi importanta din viata ta. Va trebui sa reuseasca sa-ti redea si peste zeci de ani, prin fotografie, ceea ce ai simtit in acel moment. Va trebui sa te faca, printr-o singura fotografie, sa aniversezi tot evenimentul si sa-ti aduci aminte detaliat cum a decurs. Va trebui sa fie capabil sa-ti readuca in suflet fericirea trairii acelui moment pentru totdeauna, prin simple imagini capturate in acele momente. Asadar, pentru a indeplini cu succes acest obiectiv, va trebui sa-l lasi sa-si faca treaba, sa-i acorzi timpul si spatiul necesar si sa-l respecti, asa cum si el respecta nunta ta si ii acorda importanta cuvenita, nu o priveste ca pe o simpla colaborare, iar pe voi nu va priveste ca pe un simplu cuplu de oameni obisnuiti.

image