Unde ne gasiti?

Oras: Constanta
Zona: Mamaia
Adresa: Mamaia

Informatii esentiale

Capacitate: 20-200

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Descriere Del Mar Ballroom – Constanta

Del Mar Ballroom

Pentru că ştim cât de importantă este locaţia cât şi aranjamentul atunci când vine vorba de găzduirea unui eveniment, Hotel DelMar Mamaia vă pune la dispoziţie cea mai mare sală de tip open-space de pe litoralul românesc. Decorată în stil Art Deco, DelMar Ballrom se deosebeşte prin rafinament şi atenţia oferită până şi celor mai mici detalii. Personalul nostru specializat va organiza şi superviza evenimentul de la început până la finalizarea acestuia astfel încât experienţa dumneavoastră să fie una de neuitat!

 

Cu o capacitate de până la 200 de locuri, Restaurantul DelMar oferă o atmosferă caldă şi primitoare astfel încât evenimentul dumneavoastră să debordeze de energie şi rafinament. Echipa noastră de profesionişti va organiza şi superviza evenimentul dumneavoastră astfel încat să vă oferim cele mai bune servicii, iar experienta oferită de către noi să fie una specială!

 

Sala Paris

Inaugurată în anul 2014, elegant decorată de către arhitecţii noştri în culori calde, sala Paris se deosebeşte prin faptul că beneficiază de lumină naturală datorită ferestrelor înalte. Sala Paris reprezintă alegerea perfectă pentru evenimente de tip corporate sau o petrecere privată. Pentru că ne place să fim atenţi până şi la cele mai mici detalii, personalul nostru profesionist se va asigura ca evenimentul dumneavoastră să fie unul de succes!

 

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image