Descrierea companiei:

Ma numesc Holdmann Gerhardt, sunt Bijutier Profesionist, si am creat pentru tine site-ul www.diamann.ro.

Am 35 de ani de experienta in Executia si Reparatia Bijuteriilor din metale pretioase, si sunt foarte bucuros sa ne intalnim intr-un moment atat de frumos din viata ta!

Indiferent de scopul vizitei pe site-ul nostru www.diamann.ro, sunt aici sa iti ofer informatiile de care ai nevoie, pentru a alege bijuteria perfecta- informat si avizat ca un bun cunoscator al acestui domeniu!

Daca doresti sa iti unesti soarta cu persoana iubita si sunteti in cautarea unui Inel De Logodna cu Diamant, sau aveti nevoie de Verighete care sa va insoteasca toata viata la bine si la greu, ati ajuns unde trebuie.

Alegerea unui Inel De Logodna sau a unor Verighete este bine sa fie facuta dupa criterii de noblete, rezistenta a lucraturii calitatea:

metalelor, pietrei si a manoperei sunt aspecte importante de luat in considerare in cadrul unei achizitii de bijuterii.

Daca inelul este cu diamant, la noi aveti parte de consiliera de specialitate a unui Expert In Diamante (GIA GD) care sa va asiste cu privire la proprietatile evidente ale diamantului (marimea, culoarea, claritatea, slefuirea), dar si frumusetea, eleganta designului, modul de finisarej a metalului, si un raport calitate/pret in care sa reflecta corect valoarea bijuteriei.

Verighete cu Carbon :

Este vorba despre verighetele din aur si fibra de carbon, o „inventie” pe care partenerii nostri o aduc pentru prima data in Romania in anul 2018 .

CARBONUL este un material extraordinar, dar în mare parte necunoscut: verighetele din carbon sunt încă rare în lumea bijuteriilor, iar alături de paladiu sunt o alternativă la verighetele clasice.

Noi, cei de la DIAMANN by HOLDMANN, am dorit sa prezentam, inca de la aparitie, acest model inovativ de verighete, foarte exclusivist, pentru acele cupluri care doresc intr-adevar ceva special.

Modul in care partenerii nostri de la firma Coriolan au reusit sa imbine culoarea neagra si rezistenta a CARBONULUI, cu nobletea AURULUI galben, alb sau roz, impodobite cu DIAMANTE stralucitoare, fac ca acest model sa atraga atentia si admiratia prin contrastele sale unice si izbitoare facand din acest model de verigheta ‘’vedeta’’ anului 2018 in Romania.

Verighete  „Bataile inimilor voastre” :

Cu o traditie de peste 30 de ani, serviciile noastre ating standarde inalte de calitate, confirmate de cuplurile care au comandat si poarta verighete realizate de noi.

Anul acesta am pregatit pentru voi un serviciu premium pentru a va ajuta sa pastrati mereu aproape emotia lui “DA”, si intensitatea iubirii ce va leaga.

Mai mult decat atat, unic in Cluj-Napoca, la Bijuteria Diamann veti putea opta pentru verighete gravate cu impulsurile batailor inimilor voastre!Asa cum vi s-a intiparit in inima povestea care v-a unit, o veti putea grava pe verighete si purta intreaga viata.

Va putem ajuta sa va captati bataile inimii folosind cea mai recenta tehnologie gandit pentru acest scop, chiar in momentul plasarii comenzii in showroom-ul nostru.

Gravura EKG personalizata poate fi realizata in interiorul sau exteriorul verighetelor, in relief sau adancime, in aur de 14 kt sau 18 kt, de culoare galben, alb, roz sau combinatia acestora, si astfel veti obtine acel detaliu cu adevărat unic, extrem de personalizat pe verighetele dumneavoastra.

Verighete cu AMPRENTA PERSONALIZATA  „Fingerprint wedding ring’’:

Dacă sunteți în căutarea verighetelor care sa poarte amprenta dumneavoastra, noi, cei de la Bijuteria Diamann, vă putem oferi un mod unic de a vă personaliza verighetele. Suntem unul dintre puținii bijutieri care au perfecționat procesul de creare a verighetelor cu amprenta mirilor.

Daca ne uitam mai atent vedem ca foarte multe firme ofera sau incearca se ofere acest serviciu dar cu toate acestea, CALITATEA variaza considerabil. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de calitatea finală a tiparului în sine, modul de redare si gravare pe verighete. Pe verighete trebuie copiat cu fidelitate printul amprentei tale( si nu a altcuiva, asa cum se obisnuieste de catre alti „bijutieri”). Pentru acestea dispunem de instrumente si tehnica necesara de a face o lucrare perfecta.

Fiecare verighetă cu amprentă este realizat cu grijă și multa atenție la detalii.  Printurile amprentelor alese sunt prelucrate digital, un process complex de, al carui rezultat este calitatea superioara a formei si a liniilor ce formeaza amprenta, si o reproducere pe verighete identica cu originalul. Astfel veti fi siguri de calitatea si unicitatea amprentei care va fi pe verigheta dumneavoastra

Uneori suntem întrebați ce face diferita intre Verighetele cu amprente realizate de noi si versiunile mai ieftine de serie disponibile pe piata

Tehnologia de amprentare si îmbunătățire, suportul dedicat acestor modele și opțiunea de a personaliza pe deplin aproape pe orice stil de verighete (interior sau exterior dupa caz) fac ca VERIGHETELE noastre sa fie premium, din punct de vedere calitativ, si foarte apreciate de viitorii mirii.

Ca si Bijutier Profesionist caruia i-au trecut prin mana si pe sub ochi mii de pietre pretioase si bijuterii, pot sa deosebesc rapid:

o lucrare impecabila, de una mediocra;

o piatra de calitate de una cu defecte,

o bijuterie autentica, bine lucrata, de un fals

Astfel, atat in magazinul nostru, cat si pe siteul www.diamann.ro, veti gasi doar bijuterii cu adevarat premium, create de noi sau de partenerii nostri.

In functie de ocazie si de bugetul dumneavoastra, alegerea inelului, a verighetelor sau unei bijuterii cadou, va fi o grija in minus, pentru ca beneficiati direct de sfatul unui cunoscator si al unui profesionist in domeniu.

Apreciem si va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati vizitand pagina noastra www.diamann.ro si va stam la dispozitie cu drag!

image