Unde ne gasiti?

Oras: Arad
Zona: Zimandul Nou

Informatii esentiale

Capacitate: 30-700

Tip locatie: Palat, Aer liber, Restaurant

Restaurant nunta Arad - Domeniul Lupas

Descriere Domeniul Lupas – Arad

Domeniul Lupas (Nunta la Castel in Arad) va astepta cu servicii complete pentru ca nunta dumnevoastra sa se transforme intr-o nunta magica, plina de farmec si stralucire.

Domeniul Lupas este o proprietate aflata la 12 km nord de Arad, in comuna Zimandul Nou, pe drumul inspre Oradea. Domeniul se intinde pe 50 ha si are ca punct central un castel construit in anul 1903.

Atat in fata cat si in imprejurimile castelului exista zone ideale pentru organizarea de nuntii si evenimente in aer liber. Mesele pot fi aranjate atat in jurul rondoului Castelului cat si in fata acestuia sau in spatiile verzi special amenajate pentru acest tip de evenimente.

Sala Prima, dupa cum am si numit-o este prima sala in care am organizat evenimente pe Domeniul Lupas. A adunat multe emotii si povesti frumoase de-a lungul anilor, fiind extrem iubita printre miri. Design elegant si arhitectura moderna. Capacitate 350 – 380 de locuri.

Sala Tower este o sala cu un interior modern si versatil dar cu exteriorul inspirat de frumoasele castele medievale. Platforma din fata salii este una spectaculoasa, cu fantani arteziene deosebite si susur cristalin de apa. Ambienta deosebita, stil si functionalitate. Capacitate: 300 – 500 de locuri.

Sala Cristal este sala pe care am construit-o cu multa pasiune si dedicare. Pozitionata intr-una dintre poenitele Domeniului Lupas, sala Cristal reprezinta imbinarea ideala intre armonia naturii si exclusivismul intregii constructii. Spectacol si exclusivism. Capacitate: 700 de locuri.

Salonul Kintzig, localizat la parterul Castelului este de o frumusete rara si o ambianta cu adevarat romantica. Magie si atmosfera de poveste. Capacitate 140 – 180 de locuri.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image