Unde ne gasiti?

Oras: Constanta
Zona: Mamaia

Informatii esentiale

Capacitate: 30-270

Tip locatie: Ballroom

Restaurant nunti Constanta - Don Corleone Events

Descriere Don Corleone Events – Constanta

Corleone Events este locația de care aveți nevoie pentru reușita oricărui tip de eveniment din viața dumneavoastră. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare dată veți simți nevoia să reveniți. Vă oferim două saloane decorate de către designeri de top. Veți face cunoștință cu o echipă formată din profesioniști pasionați cu o experiență relevanță în industria evenimentelor de top care vă vor sta la dispoziție atât în perioada de organizare, cât și pe întreaga durată a evenimentului.

Ne dorim să încântăm toți oaspeții cu o locație de evenimente perfectă. Echipa noastră include bucătari excelenți, un personal instruit și un manager de evenimente dedicat, care va lucra cu tine la fiecare pas al drumului în timp ce îți planifici evenimentul.

Fie că gazduiesti un eveniment corporativ, o petrecere aniversară, o recepție de nuntă, știm că putem oferi ție și invitaților tăi un eveniment cu adevărat memorabil. Avem o varietate de spații pentru evenimente private care pot găzdui un număr mare de invitați. 

Corleone Events ofera o locatie de vis pentru mirii care isi doresc sa spuna “DA”. Echipa noastra este mereu pregatita sa ofere cele mai bune servicii, cu meniuri bogate si apetisante, un personal primitor si un manager de eveniment implicat si dornic sa ajute la indeplinirea unei nunti memorabile.

Salon evenimente PLATINUM – Capacitate: 270 locuri

Salon evenimente GOLD: Capacitate: 180 locuri

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image