Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Rahova

Informatii esentiale

Capacitate: 10-150

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Locatii nunta Bucuresti - Eden House

Descriere Eden House

Eden House este un Complex de 5* destinat evenimentelor speciale din viata dumneavoastra pe care doriti sa le aduceti la rang de eleganta superlativa. Restaurantul cuprinde doua saloane – Beethoven si Mozart, ce surprind prin linii arhitecturale complexe si rafinate, accesorizate cu tehnologii ultra moderne menite sa faca orice nunta de neuitat. In cadrul Eden House veti mai descoperi si un bar amplasat in receptia localului care ofera o atmosfera relaxanta clientilor prin serviciile profesionale de care intreaga echipa se ocupa permanent. 

Tocmai pentru acest lucru, ne-am gandit sa venim in intampinarea dumneavostra cu propuneri originale pentru a transforma nunta in cea mai mare petrecere a vietii, care sa ramana in mintea invitatilor ca o amintire frumoasa plina de spectaculos si magie. Posibilitatile de a impresiona la o nunta sunt nelimitate, iar echipa Eden House va sta la dispozitie cu idei inedite si sofisticate. In acest moment al vietii, absolut totul trebuie impecabil organizat de la decorarea localului, la muzica, fotografi si pana la cele mai mici destalii legate de design.

Saloanele noastre au fost create in linii elegante si somptuoase special pentru a gazdui un numar de invitati de pana la 150 care sa se bucure de o atmosfera ce aminteste de petrecerile aristocrate ale timpurilor trecute. Ideea evenimentelor organizate in cadrul restaurantului nostru porneste de la dorinta de a crea petreceri fabuloase, unde invitatii sa fie vrajiti de frumusetea care ii inconjoara.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image