Unde ne gasiti?

Oras: Iasi
Zona: Ciric

Informatii esentiale

Capacitate: 50-400

Tip locatie: Cort, Aer liber

Restaurant Nunta Iasi - Elysium

Descriere Elysium – Iasi

“Evenimente inspirate de natură” – descrie într-un mod foarte frumos ansamblul nostru, Elysium, un târâm mirific ce curprinde un cort de evenimente cu o suprafață de 1000 de metri pătrați, care are o capacitate flexibilă în funcție de eveniment. 

Situat chiar pe malul lacului Ciric, în mijlocul naturii, într-un cadru liniștit, relaxant, Elysium White Hall îți oferă decorul ideal pentru a sărbători momentele cu adevărat speciale.

Un peisaj natural, desprins parcă dintr-un basm, întregește povestea ta de dragoste și, împreună cu noi, te ajută să creezi atmosfera pe care ți-o dorești în cadrul evenimentului tău. Elysium este un spațiu ce emană rafinament, îmbinând cu succes elemente moderne, minimaliste, pline de bun gust. Sala este perfect adaptabilă oricărui concept de eveniment permițând zeci de modificări numai din jocuri de lumini sau prin tematicile alese. Indiferent de tematica aleasă, te asigurăm că evenimentele organizate aici vor fi pline de viată, culoare, muzică, meniuri proaspete și bună dispoziție. 

Frumusețea locației, dar și calitatea serviciilor creează experiențe frumoase, de neuitat, atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta