Credem cu tarie in parteneriatele functionale dezvoltate alaturi de clientii nostri, astfel incat rezultatele colaborarilor noastre sa depaseasca obiectivele asumate initial, de fiecare data, cu orice eveniment organizat si gazduit in salonele noastre

Pentru ca imaginea oferita de Events By Tonyo este un cumul de experiente memorabile, de trairi intense si de perceptii senzoriale care va transpun intr-o alta lume, idilica pe alocuri, insa complexa in esenta ei.

 

Diamond Ballroom

In designul Diamond Ballroom, stilul modern se impleteste cu luxul clasic al salonului de evenimente, un salon de evenimente cum rar veti mai gasi in Bucuresti.

 

Carneol Ballroom

Pentru spectacole si prezentari de inalta tinuta, salonul nostru beneficiaza de o scena impunatoare si ofera conditii speciale pentru nunti, botezuri, evenimente corporate sau private.

 

Crystal Ballroom

Cu stil si eleganta, salonul Crystal Ballroom este locul perfect pentru organizarea evenimentului dumneavoastra. Armonia perfecta a locatiei da o nota de intimitate si voie buna evenimentului.

image