Descrierea companiei:

Suntem o trupa compusa din vocalisti si instrumentisti de seama, cu studii muzicale si experienta formata prin ani de munca, artisti care canta la nai, clapa, saxofon, vioara si multe alte instrumente, avand ca solisti atat interpreti de muzica usoara, cat si interpreti de muzica populara. Formatie nunta este una dintre cele mai solicitate formatii nunta Bucuresti pentru evenimente artistice cum ar fi: nunti, botezuri, petreceri private, petreceri firme si concerte.

Formatie nunta este o trupa cu o experienta bogata si o atitudine artistica impecabila,dobandita in multele contracte precum si din multitudinea de evenimente la care am luat parte.

Datorita experientei profesionale si portofoliului dobandit pana acum Formatie nunta garanteaza reusita evenimentului dvs. !

De asemenea, in componenta echipei avem si un DJ profesionist care va intretine atmosfera in pauzele dintre programe la formatii nunta Bucuresti.

Muzica, este motivul si prima noastra iubire! Si suntem recunoscatori ca prin ea, impreuna cu voi, clientii nostri, reusim sa scriem povestea unor evenimente unice, de neuitat prin Formatii nunta Bucuresti!

Formatie nunta ofera un program artistic complex, compus dintr-o gama variata de genuri muzicale, precum muzica usoara nationala si internationala, populara, lautareasca si cafe-concert.

Repertoriul, contine sute de piese muzicale de genuri diferite: muzica populara vocal-instrumentala, muzica usoara vocal-instrumentala, muzica usoara instrumentala, precum si muzica usoara romaneasca.

Pentru a va pune la dispozitie servicii de cea mai buna calitate, dispunem de echipamente audio de ultima generatie, microfoane wireless si sunetisti experimentati care pot sustine sonorizarea in orice tip de locatii.

Astfel, fie ca e vorba despre o nunta, un botez sau chiar o petrecere privata, noi suntem formula ideala!

Promitem un eveniment de neuitat. Ca marturie sta repertoriul extrem de bogat al Formatii nunta Bucuresti si variat cu care speram sa va cucerim inimile.

Formatie nunta va ofera o gama variata de muzica live pentru:

nunta,botez,aniversare,cununie,revelioane,dineuri,etc.

-Muzica diversa de la folclor(ardeal,banat,oltenia,jocuri populare,etno)pana la muzica usoara romaneasca,internationala cafe concert, totul pentru o nunta de vis.

-Asiguram servicii muzicale oriunde suntem solicitati !

-Cantam pana pleaca ultimul invitat!

-Pentru o nunta sau eveniment reusit,rezervati-va din timp data evenimentului.

Seriozitate,Profesionalism,Atmosfera de vis,numai cu Formatie nunta ! Preturi de concurenta ! Formatie nunta Buuresti va ofera servicii pentru evenimentul dvs la preturi rezonabile ! Garantam distractie absoluta, muzica live orice gen, instrumentisti si solisti de exceptie!

Formatie nunta va garanteaza succesul unei petreceri prin maxima seriozitate, profesionalism si printr-o vasta experienta in domeniu. Repertoriul nostru include toate genurile muzicale adaptate cerintelor dumneavoastra!

Muzica live la cel mai inalt standard professional, experienta si diversitate ce garanteaza reusita evenimentului dvs.

Va asteptam sa petreceti alaturi de noi!

image