Descrierea companiei:

Ne-am dori sa putem spune ca florile au fost pasiunea noastra dintotdeauna, dar am minti… Nu a aparut nici cu timpul, ca un talent cultivat cu meticulozitate, ci pe neasteptate, ca un sentiment ciudat, un fel de revelatie brusca a frumosului. Dar din acel moment, totul a devenit clar; am stiut ce ne-am dorit dintotdeauna, ce lipsea pana atunci si ce vom face in continuare. Asa am aflat ca aranjamentele florale ne pot exprima nu numai sentimentele si trairile interioare, dar ne ofera ocazia unica de a fi noi insine si, mai presus de toate, de a bucura pe altii intr-un mod estetic si original.

Pentru noi, florile dau nastere sentimentelor, amintirilor si completeaza intensitatea trairilor. Melanjul lor canta despre frumusete, magie, iar singurul lucru de care se tem este… uitarea. Caci uitarea inseamna pierderea sperantei de a deveni mai buni, mai umani si a puterii de a ne inconjura de frumos.

Mai presus de toate, am invatat de la flori ce inseamna puterea gingasa a frumosului de a bucura pe cei din jur si de a alunga tristetea prin zambet.

Printre flori, lumea e infinit mai buna si ne-am dori ca noi, oamenii, sa invatam sa facem loc frumusetii si magiei in viata noastra si sa ne bucuram de ceea ce e cu adevarat important.

Si toate acestea, dragul nostru cititor, lasandu-ne fascinati de minunatul univers al florilor.

image