Descrierea companiei:

Formatia Occident este o formatie nunta din Barlad, a fost infiintata in anul 2006 are o experienta bogata in oraganizarea de evenimente muzicale atat in tara cat si peste hotare.

Formatia Occident sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private ( nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii ), fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de nunta. Repertoriul extrem de variat ( muzica populara, de petrecere, muzica usoara internationala, romaneasca si alte genuri muzicale ), fac ca succesul petrecerii sa fie garantat in procent de 100%. Calitatea muzicii este data in primul rand de valoarea incontestabila a instrumentistilor si solistilor vocali, dar si de sonorizarile super performante folosite in cadrul evenimentelor la care formatia Occident participa.

Numarul mare de evenimente anuale, al numarul mare de aprecieri din partea clientilor nostri, seriozitatea si profesionalismul cu care se desfasoara fiecare eveniment, dar mai ales varietatea programului, face ca formatia Occident sa fie formatia ideala pentru nunti, botezuri sau pentru petreceri private.

Avand in componenta sa solisti de exceptie si instrumentisti de mare valoare, Formatia Occident a crescut de la an la an, ajungand sa se bucure in prezent de o larga apreciere si notorietate. Membrii formatiei Occident creaza o atmosfera minunata, bucura sufletele oamenilor prin prestatiile acestora cat si prin felul acestora de a se face placuti publicului.

Daca sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez, petreceri private, mese festive, aniversari sau orice alte tipuri de petreceri, formatia Occident este alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra. Oana Pintea ( voce ), Marian Sarbu ( clape si acordeon), Ciprian Bucur ( saxofon) si Ionut Tanase ( vioara ), alcatuiesc Formatia Occident

Orice eveniment poate deveni special si de neuitat in compania acestor adevarati artisti, cu o experienta dobandita atat in tara, cat si in strainatate. Formatia Occident este apreciata de tineri, precum si de cei mai in varsta, gratie repertoriului bogat si foarte variat. Datorita acestui fapt, evenimetele la care formatia participa se transforma intr-un adevarat spectacol de lumina, sunet si culoare

De-a lungul timpului, formatia Occident a avut placerea de a participa la evenimente organizate in cele mai importante si exclusiviste locatii din Bucuresti, din tara cat si in peste hotare, precum: Salle Hermes – Salle des réceptions, Restaurant Sandra, Restaurant Antique, Restaurant Ambasador, Kristal Ballroom, Ballroom Exquisite by Mira, Restaurante Los Almendros, Onix Bellaria, Restaurant Panoramic – Hotel Unirea si multe altele.

Cu o vechime in domeniu ( formatie nunta, formatie botez, formatie eveniment), de peste 10 ani, Formatia Occidente va ofera clipe de neuitat, prin programe alese si adaptate fiecarei ocazii.

image