Despre noi:

 

Fotograf nunta Mihai Gheorghe, am avut sansa norocoasa in viata de a transforma pasiunea intr-o cariera. Sa va spun de ce am cea mai magica meserie din lume. Sunt indragostit de emotii. Ador glumele si nu iau viata prea in serios (decat daca trebuie). Sa aud povestile si viziunea despre ziua voastra speciala este foarte important pentru mine. O mare parte din a fi fotograf este inspirat vizual de TOTUL. Sunt fascinat de mirese elegante, de lumina buna, de stari naturale si de personalitati frumoase ale miresei si mirelui. Sunt artizanul care surprinde bataile inimii din ziua nuntii voastre si o transform in cronometre vizuale.

Imi plac momentele in care oamenii sunt cu adevarat capabili sa renunte la paza lor si sa se elibereze de inhibitii. Intentia mea cu fiecare fotografie este de a ajuta la crearea unui spatiu sincer si intim unde cuplurile pot fi ele chiar printre haosul si emotiile unei nunti.

Este un privilegiu sa cream imagini pe care familiile le vor pastra pentru totdeauna. Vreau ca acestea sa se uite la fotografiile lor si sa-si aminteasca, chiar si in zeci de ani bucuria si dragostea pe care le-au simtit in acea zi. Vreau sa creez fotografii care conteaza.

Experienta profesionala acumulata in timp, retusare foto high-end, fotografie comerciala si jurnalistica au contribuit la lucrarile mele actuale de fotografie de nunta. De fapt, este stilul meu artistic, viziunea si abilitatea mea de povestire pentru care ma solicita majoritatea clientilor. Pentru nunti, in loc sa ma limitez la un anumit stil, ma straduiesc sa inserez stilul de jurnalistica cu o viziune creativa a modei, elegantei, romantismului si umorului pentru a infatisa fiecare moment al zilei.

Conexiuni speciale cu voi si fotografii frumoase ca urmare a acestei colaborarii este ceea ce ma inspira. Cea mai tare parte? Pot spune cu adevarat ca vad frumusetea in orice. Sunt creativ, dornic si curios. Sunt ca un copil la un magazin de bomboane atunci cand vine vorba de a face fotografii si muncesc din greu pentru a-mi imbunatati permanent munca. Nu ezitati sa imi puneti intrebari. Va fi placerea mea sa va spun mai multe despre mine in persoana.

Locatia nuntii voastre este in afara Romaniei? Va rog sa ma luati cu voi ca fotograf nunta. Voi fi alaturi de voi la fiecare pas al drumului.

Mi-ar placea sa aud totul despre nunta voastra! Gentile mele foto sunt pregatite si promit ca o sa ne impartasim sfaturile cu privire la modul de organizare.

image