Descrierea companiei:

Daca evenimentul dumneavoastra se doreste a fi unul de exceptie, Galla Ballroom este solutia ideala pentru o petrecere memorabila.

Galla Ballroom ofera spatii multifunctionale pentru desfasurarea oricarui tip de eveniment pe care-l planuiti. Locatia noastra este una moderna, eleganta si plina de rafinament.

Meniuri bogate, preparate romanesti si internationale servite la nivel inalt, toate acestea transforma evenimentul dumneavoastra intr-unul de neuitat.

Organizam mese festive, nunti, botezuri, petreceri private, majorate, banchete, baluri. evenimente corporate si conferinte.

Galla Ballroom va asteapta sa punem impreuna in scena povestea mult visata. Va doriti un salon elegant si luxos, o terasa in aer liber sau poate un cort special amenajat? Galla Ballroom va pune la dispozitie toate aceste locatii, tocmai pentru ca evenimentul sa fie unul memorabil. Va puteti bucura de o locatie de basm amenajata cu iaz de peste si parcare iluminata nocturn cu o capacitate de 120 de locuri.

Salonul pentru evenimente are o capacitate de 400 de persoane, detine o bucatarie proprie si este amenajat cu stil si rafinament, astfel incat sa beneficiati de cele mai bune conditii.

Clientii nostri beneficiaza de urmatoarele facilitati: sistem de climatizare Rooftop cald – rece, generator, sistem de iluminare led, culori RGB, sistem audio inclusiv pe terasa, lasere, sala de conferinte / prezentari amenajata cu TV digital diagonala 2m, gradini amenajate cu elemente de peisagistica, vinoteca Jidvei, decor nunti (huse, sfesnice, covor rosu, prezidiu).

La cerearea dumneavoastra, va putem oferi consultanta pentru toate elementele necesare evenimentului: hostess la masa, formatii cu muzica live, DJ, aranjamente florale, candy bar, etc.

Alege sa creezi evenimente unice! Alege Galla Ballroom!