Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Strada Sinaia

Informatii esentiale

Capacitate: 30-350

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Salon nunta Timisoara - Golden Moments

Descriere Golden Moments – Timisoara

Nunta este cu siguranta cel mai important eveniment din viata unui om. Astfel, alegerea salii trebuie facuta cu multa grija, deoarece succesul nuntii depinde in mare masura de aceasta. De aceea noi va stam la dispozitie cu doua sali pregatite in pemanenta pentru a va satisface dorintele. Colectivul “Golden Moments”, cu o vasta experienta in domeniu va ofera seriozitate, profesionalism si mult respect.

Sala de nunti si evenimente Golden Moments va ofera locatia perfecta pentru sarbatorirea nuntii. Cele 350 locuri in sala mare si 120 de locuri in sala mica disponibile impreuna cu aranjamente nunti si aranjamente florale vor face ca ziua nuntii sa fie de vis. 

Sala de nunti Golden Moments se distinge de concurenta prin faptul ca ofera toate serviciile de care este nevoie pentru o nunta: aranjamente nunti, decoratiuni, aranjamente florale si servicii de catering. Punem pasiune in tot ce facem pentru ca un “multumesc“ spus cu sinceritate ne mareste potentialul si dorinta de a face totul sa fie si mai frumos de la eveniment la eveniment.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image