Descrierea companiei:

Inca de cand ai spus “DA” te-ai imaginat imbracata in rochia perfecta, jurandu-i dragoste eterna in cel mai romantic cadru pe care ti-l poti imagina. Nunta ideala este visul oricarui cuplu indragostit care alege sa paseasca impreuna pe calea vietii. Grand Ballroom transforma acest vis in realitate.

Spune “da” cu stil si romantism in sanul naturii, pe pontonul piscinei Le GaGa.

Inca de cand ai spus “da” te-ai imaginat imbracata in rochia perfecta, jurandu-i dragoste eterna in cel mai romantic cadru pe care ti-l poti inchipui. Stim, pentru ca nunta ideala este visul oricarui cuplu indragostit care alege sa paseasca impreuna pe calea vietii. Pentru voi incercam sa transformam acest vis in realitate.

Ne plac poveștile cu final fericit ! De aici vine și filosofia Grand Balroom : Zâmbește, Bucură-te, Petrece! Orice-am face, tu ești în centrul atenției noastre. De asta atunci când vrei să lucrezi împreună cu cei mai buni, vei alege o singură cale. Dacă citești acest text, ai ales-o deja !

Orice eveniment ai avea în plan, nu eşti singur! Împreună, vom picta în detaliu tabloul evenimentului vostru. Indiferent că este o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri, vom presăra energie pozitivă în sufletul fiecărui invitat.