Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Octavian Goga

Informatii esentiale

Capacitate: 50-900

Tip locatie: Hotel, Restaurant

Restaurante nunti Cluj - Grand Hotel Napoca

Descriere Grand Hotel Napoca – Cluj

Din momentul in care v-ati hotarat sa va organizati nunta la Grand Hotel Napoca, ziua voastra speciala a devenit ziua noastra speciala. Personalul nostru experimentat va lucra impreuna cu voi pentru a organiza aceasta zi perfect si a se asigura ca totul este asa cum v-ati imaginat si ca nici un detaliu nu este trecut cu vederea.

Grand Hotel Napoca va pune la dispozitie o varietate de sali care pot gazdui nunti pana la 900 de persoane.

ROMA BALLROOM

Daca aveti o nunta mai mare (pana la 580 de persoane) atunci sala Roma este perfecta pentru dumneavoastra iar oaspetii vor trai o experienta cu adevarat unica.

ATENA BALLROOM

Atena este sala ideala pentru nunti de 300 de persoane. Ringul de dans din mijlocul ei va face ca toate privirile sa fie atintite spre tine cand vei pluti pe Dansul Mirilor alaturi de jumatatea ta.

FORUM & ATRIUM BALLROOMS

Pentru o nunta intima va punem la dispozitie salile Forum si Atrium. Aceste sali sunt perfecte pentru nunti pana la 290 de persoane, iar sala Ambasador poate gazdui pana la 120 de persoane creand o atmosfera magica intr-o zi de neuitat

GRAND BALLROOM

Iar daca iti doresti o nunta impunatoare, avem si aici solutia perfecta pentru tine. Salile hotelului au pereti mobili si putem alcatui o sala care sa gazduiasca pana la 900 de persoane.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image