Navigare rapida
Unde ne gasiti?
Informatii esentiale
Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Hotel, Aer liber
Descriere Grand Marion
Dacă sunteți în căutarea unei locații de nunți în Iași, unde fiecare detaliu este atent planificat, iar orice idee este concepută la un alt nivel, suntem mai mult decât pregătiți să ne demonstrăm abilitățile. Salonul ”Grand Marion” este pus în evidență cu un design impunător, dar și elegant în același timp, cu o capacitate foarte generoasă de 80-300 de oaspeți, fiind ideal pentru nunți memorabile.
*Totodată, cununia religioasă poate fi oficializată în biserica din incinta locației.
Cu o locație detașată de zgomotele orașului, dar foarte accesibilă, întregul resort ”Popasul Mariei” este alegerea ideală pentru evenimente de orice dimensiune și stil. Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să ne plimbăm împreună într-un tur al întregului resort. Cafeaua este din partea noastră!
Grand Marion – 80 – 300 de persoane
Meniuri nunta
Aperitiv
Terina de cașcaval cu struguri în mantie de miez de nucă;
Mix de măsline marinate;
Salată de crudități, vinete, icre;
Castravete;
Roșii cherry cu mozzarella și busuioc;
Teină de porc cu spanac;
Tartă cu branză și chives;
Bruschetă cu ardei capia copt
Terină de pui cu legume în mantie roșie;
Bulgăre raffaello.
Gustare caldă
Pulpă de pui confiată în grăsime de rață,
cu garnitură de carofi dulci și sos roșii cherry.
Fel principal
Ceafă de porc cu legume trase la tigaie,
cu sos de vin și salată de sfeclă roșie.
Aperitiv
Mușchiuleț de porc afumat;
Terina de purceluș cu carnăcior;
Zacuscă diverse sortimente;
Telemea marinată;
Tartă cu icre;
Felie de bacon rulou;
Salată de ceapă roșie;
Pârjoluțe moldovenești;
Mix de roșii, castreveți si ardei multicolor.
Gustare caldă
Sărmăluțe cu mămăligă, smântână și bacon.
sau
Preparat din pește
File de păstrăv cu butter Lemon
și pilaf de legume.
Fel principal
Obrăjori cu mămăligă și branză de burduf.
Aperitiv
Terina de brânzeturi cu struguri și miez de nucă;
Mix de măsline kalamata cu rucola și roșii uscate;
Salată de cruditați cu semințe de rodii;
Castravete prezentat în formă de palmier;
Roșii cherry cu mozzarella boconcini;
Terină șalau și somon;
Tartă cu brănză și somon fume cu ierburi aromate;
Bruschetă cu avocado sau pate de casă;
Terina pui cu hribi în mantie de fistic;
Bulgări raffaello cu migdale.
Gustare Caldă
Pulpă de rață cu sparanghel și sos alb de vin spumant sau
piure de cartofi mov și sos de coacăze
sau
Preparate din Pește
Somon marinat în sos teriyaki cu susan,
legume suculente și sos chimichuri.
Fel principal
Vită la cuptor cu sos brun spaniol și cartof gratinat.