Unde ne gasiti?

Oras: Brasov
Zona: Mihail Kogalniceanu

Informatii esentiale

Capacitate: 80-350

Tip locatie: Ballroom, Restaurant

Restaurante nunta Brasov - Grand Restaurant

Descriere Grand Restaurant – Brasov

4 saloane elegante pentru evenimentul tau!

Prin eleganta interioarelor, atentia deosebita pentru detalii, atmosfera calda si o echipa dedicate, Grand Restaurant este locul perfect pentru nunta ta!

Va consiliem pentru gasirea variantelor ideale specifice fiecarui tip de eveniment si personalizam fiecare eveniment dupa gustul si cerintele dumneavoastra.

SALON CLASIC – GRAND RESTAURANT BRASOV

Pentru ca stilul si eleganta nu se demodeaza niciodata, cu siguranta nu vei da gres daca vei alege Salonul Clasic. Un spatiu elegant, luminos si cald, incununat de superbe candelabre, ce amintesc de salile de bal de odinioara. Salonul este situat la etajul 1, cu intrare dinspre B-dul. Mihail Kogalniceanu si are o capacitate intre 130 si 200 de persoane.

SALON MODERN – GRAND RESTAURANT BRASOV

Salonul MODERN, cel mai spatios dintre cele 4 saloane, are o capacitate intre 180 si 350 de persoane si este situat la etajul 1, cu intrare dinspre B-dul. Mihail Kogalniceanu. Cu o atentie excelenta la detalii, acest salon pastreaza linia clasica, insa picturile si detaliile moderniste, il diferentiaza.

SALON EPOQUE – GRAND RESTAURANT BRASOV

Salonul Epoque emana multa energie, prosperitate si fericire, prin luminozitate, cromatica deosebita si prin imaginile cu scene din natura si din viata pariziana din timpul “Epocii Frumoase”. La Belle Epoque, este simbolul de inspiratie in designul acestui salon. Caracteristicile “Epocii de aur”, sau “Epocii frumoase” (La Belle Epoque), au fost optimismul, pacea, prosperitatea, atribute care descriu perfect arhitectura si atmosfera din Salonul Epoque. Capacitatea salonului este intre 120 si 180 de persoane si este situat la parter cu intrare dinspre strada Mihail Kogalniceanu.

SALON PALTIN – GRAND RESTAURANT BRASOV

Salonul Paltin are un design pretios, fiind imbracat in lemn de paltin. Paltinul este considerat arborele cu cea mai inalta vibratie sonora, fiind denumit si “paltinul care canta”, multe instrumente musicale precum viori, fiind confectionate din acest material. Acest detaliu pretios care imbraca Salonul Clasic, imbratiseaza muzica si sustine fericirea si veselia evenimentului dumneavoastra. Pe de alta parte, acest lemn se regaseste si in nenumarate legende cosmogonice si religioase, devenind astfel un lemn binecuvantat, precum este si Taina Casatoriei. Acest detaliu pretios al Salonului Paltin, poate fi simbolul evenimentului dumneavoastra. Capacitatea salonului este intre 80 si 140 de persoane si este situat la parter, cu intrare dinspre B-dul. Mihail Kogalniceanu.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image