Unde ne gasiti?

Oras: Oradea
Zona: Vasile Alecsandri

Informatii esentiale

Capacitate: 10-200

Tip locatie: Ballroom, Restaurant

Locatii nunta Oradea - Grand'Or Deluxe

Descriere Grand’Or Deluxe – Oradea

Un cochet salon cu o capacitate de 200 de persoane, care inspiră eleganţă şi rafinament, va asteapta sa celebram impreuna nunta voastra.

Grand’Or Deluxe este o locatie premium, ce pune la dispozitie un set complet de servicii pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil. Echipa noastra de profesionisti va lucra cu pasiune pentru tine, pentru a pune la punct fiecare detaliu al evenimentului.

Întemeierea unei familii este unul dintre cei mai importanți pași în viața unui cuplu. Suntem alături de viitorii miri, oferindu-le posibilitatea organizării nunții într-un local spectaculos si spatios.

Vă vom organiza nunta, lăsandu-vă timp liber pentru a vă dedica rezolvării ședințelor foto-video, cununiei civile, religioasă sau altor elemente conexe organizarii unui eveniment memorabil.

Pozitia ultracentrala si numarul mare de mijloace de transport fac accesul foarte facil la acest salon de evenimente. Grand’Or Deluxe este una din cele mai mai bine pozitionate sali de nunta din Oradea, situata pe Vasile Alecsandri aproape de Biserica cu Luna, de Primărie si de Parcul 1 Decembrie, ideal pentru sedinte foto.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image