Unde ne gasiti?

Oras: Craiova
Zona: Strada Viitorului

Informatii esentiale

Capacitate: 60-500

Tip locatie: Ballroom, Aer liber

Locatie nunta Craiova - Hanul Andritei

Descriere Hanul Andritei – Craiova

Nunțile organizate la Hanul Andritei se caracterizează prin eleganță, lux și servicii premium la cel mai bun raport Calitate/Preț!

Investim anual in saloanele noastre, oferind astfel un concept unic pentru Craiova (decor + servicii) astfel încât evenimentul tău sa fie ieșit din tiparul nunților banale.

Le Petite Versailles

Salon în stil hambar american, clasic, boem, dotat cu panouri despărțitoare, acesta se poate adapta spațiului necesar evenimentului dumneavoastra, putând astfel găzdui evenimente de la 60 până la 300 persoane la mese rotunde.

Bellagio Ballroom

Cu siguranta cea mai spectaculoasa locatie de 5***** din Craiova! Mai mult decat un cort de evenimente! Ne place luxul, suntem gurmanzi la modul elegant, dar asta ne face sa fim exigenti atunci cand vorbim de evenimente.

Rafinamentul, creativitatea si excelenta se regasesc in meniurile evenimentelor iar gustul se imbina perfect cu esteticul pentru a face din fiecare petrecere un moment cu totul special pentru fiecare client.

Drapajele alb-ivoire, luminile arhitecturale si proiectoarele creeaza o atmosfera de vis … Cu o capacitate de 500 de locuri si o suprafata de 800 mp Bellaggio Ballroom pune la dispozitia clientilor o zona de primire, zona lobby, toalete generoase, canapele, Bride Room (camera miresei), piscina, gradina superba, climatizare, bucatarie proprie total echipata si nu in ultimul rand o servire si o calitate a meniurilor ce ne situeaza in varful restaurantelor din oras.

Adagio Mio Palazzo

Adagio Mio Palazzo este locul in care luxul, rafinamentul si eleganta se imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul a carei amintire va fi memorabila. Cu o capacitate maxima de 400 locuri si o suprafata de 750 mp salonul Adagio Mio Palazzo este locatia ideala pentru evenimente de amploare, si totodata, de clasa. 

Stilul clasic și cel modern se îmbină într-un spațiu amplu, cu design prețios și elemente din epoca lui Michelangelo, în tonuri calde, rafinate. Grădina locaţiei în stil italian, cu o superbă boltă de trandafiri roz pudrat şi multitudinea de flori și plante verzi, oferă o armonie de culori și miresme pe tot parcursul anului, facilitând astfel ședințele foto de la cununiile civile și recepțiile de bun venit organizate afară.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image