Unde ne gasiti?

Oras: Oradea
Zona: Saldabagiu de Munte

Informatii esentiale

Capacitate: 30-320

Tip locatie: Restaurant, Aer liber

Salon nunta Oradea - Hanul Pescarilor

Descriere Hanul Pescarilor – Oradea

Leaga-ti destinul de persoana iubita intr-o locatie selecta, amenajata intr-un stil deosebit, pentru a marca cel mai frumos eveniment din viata ta. Cu o capacitate de 320 de locuri, sala de nunti oferita de Hanul Pescarilor este locul ideal pentru un asemenea eveniment. Mesele din lemn masiv decorate de personalul pus la dispozitie de gazde, suporturile cu lumanari fac o ambianta unica si de neegalat. Nuntasii vor fi incantati de decorurile salii, iar mirii vor fi cei mai satisfacuti vazandu-si invitatii atat de multumiti de calitatea serviciilor si de atentia primita din partea personalului specializat in servirea mancarurilor.

Personalul specializat in design interior iti este pus la dispozitie din partea casei pentru a-ti decora sala in functie de dorintele tale, iar acest lucru nu te costa nimic, este un cadou din partea gazdelor, pentru ca mirii sa se bucure de servicii la cel mai inalt nivel. Stim cu totii ca noaptea nuntii trebuie sa fie cel mai special eveniment din viata de cuplu a fiecarei perechi, astfel ca proaspetii miri primesc din partea casei o camera cu pat matrimonial, pentru a-si aminti de aceasta seara pentru tot restul vietii si pentru a o petrece intr-un cadru romantic si intim.

Ce este mai frumos decat sa iti oficiezi casatoria in aer liber, alaturi de familie si cei mai dragi prieteni, intr-un loc special amenajat pentru un asemenea eveniment. Hanul Pescarilor iti pune la dispozitie si acest serviciu gratuit, pentru a te asigura ca vei trai clipe minunate pe meleagurile acestui tinut magic…

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image