Descrierea companiei:

De mai mult de 13 ani, Happy Flower are placerea de a lucra cu si pentru dumneavoastra, efectuand orice fel de aranjamente florale , numai cu flori naturale, pentru cele mai diverse ocazii. Evenimente speciale, nunti, botezuri, petreceri, mese festive, lansari de produse, funerare, sau doar un buchet pentru o persoana iubita….toate le putem realiza impreuna!

EXPERIENTA

Cu experienta a peste 10000 de clienti in decursul timpului am dobandit calitati profesionale in consultanta si realizarea chiar si a celor mai pretentioase evenimente.

PROFESIONALISM

Cu respect deosebit fata de clienti, profesionalism, putem transmite impreuna un sentiment sau o traire prin buchetele si aranjamentele daruite.

TRANING CU CEI MAI BUNI

Trainningul cu experti floristi din Olanda si imaginatia fara limite ne recomanda pentru a va satisface perfect dorintele in materie de flori.

DIVERSITATE

In functie de tematica si natura evenimentului va putem oferi o gama larga de produse pe care le detinem in stoc. Nunti, botezuri, zile onomastice, sarbatori, abonamente corporate, funerare.

image