Descrierea companiei:

De mai mult de 13 ani, Happy Flower are placerea de a lucra cu si pentru dumneavoastra, efectuand orice fel de aranjamente florale , numai cu flori naturale, pentru cele mai diverse ocazii. Evenimente speciale, nunti, botezuri, petreceri, mese festive, lansari de produse, funerare, sau doar un buchet pentru o persoana iubita….toate le putem realiza impreuna!

EXPERIENTA

Cu experienta a peste 10000 de clienti in decursul timpului am dobandit calitati profesionale in consultanta si realizarea chiar si a celor mai pretentioase evenimente.

PROFESIONALISM

Cu respect deosebit fata de clienti, profesionalism, putem transmite impreuna un sentiment sau o traire prin buchetele si aranjamentele daruite.

TRANING CU CEI MAI BUNI

Trainningul cu experti floristi din Olanda si imaginatia fara limite ne recomanda pentru a va satisface perfect dorintele in materie de flori.

DIVERSITATE

In functie de tematica si natura evenimentului va putem oferi o gama larga de produse pe care le detinem in stoc. Nunti, botezuri, zile onomastice, sarbatori, abonamente corporate, funerare.

building Esti proprietarul? Revendica! Revendica!

Claim This Listing

Your request has been submitted successfully.