Descrierea companiei:

Hotel Ambasador

Cu o bogata istorie, ce se intinde de-a lungul a peste 75 de ani, Hotelul Ambasador poate fi considerat o emblema a Bucurestiului si un punct de reper din punct de vedere al calitatii si varietatii serviciilor pe care le ofera in cele 99 de camere, un restaurant si 2 sali de conferinta.

Purtand semnatura arhitectului Arghir Culina, hotelul si-a deschis portile in anul 1939 si are in spate o istorie tumultoasa, care insa nu i-a stirbit nici frumusetea, nici importanta pe piata hoteliera a Capitalei. A fost considerat de la bun inceput un hotel de top, multumita „celei mai moderne instalatii sanitare din Europa” cu care se lauda la inaugurare.

Ajungand in prezent, Hotelul Ambasador, ce initial oferea un confort de 3 stele oaspetilor sai, a beneficiat in 2012 de o renovare de proportii, incheiata in 2013, fiind astazi un hotel de 4 stele. Alaturi de amplasarea strategica in centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru, intre Piata Romana si Piata Universitatii, hotelul ofera tuturor celor care ii trec pragul facilitati demne de luat in seama. O cladire-monument de arhitectura, hotelul este alegerea perfecta atat pentru o vacanta de relaxare, cat si pentru organizarea de evenimente private sau corporate de diferite tipuri.

Hotelul dispune de parcare privata.

Evenimente

Amplasarea in centrul Bucurestiului precum si imprejurimile pline de istorie, designul interior modern, fac din hotelul Ambasador locatia perfecta pentru diferite evenimente. Fie ca este vorba despre un eveniment corporate, guvernamental, non-profit sau privat suntem convinsi ca veti aprecia flexibilitatea pe care o ofera sala de evenimente situata la etajul 12 al hotelului.

Spatiile de conferinta pot sa serveasca atat pentru evenimente corporate cat si private, in functie de amploarea si numarul de participanti si, bineinteles, de atmosfera pe care doriti sa o creati pentru a garanta succesul evenimentului dumneavoastra.

Fie ca este vorba despre o conferinta, training, o cina de afaceri, un eveniment important din viata dumneavoastra, personalul nostru va face tot ce este necesar pentru a ridica standardul de calitate si confort la cel mai inalt grad.

Daca sunteti in cautarea locatiei perfecte in centrul Bucurestiului pentru a organiza o conferinta, o prezentare de moda, un cocktail party sau un eveniment privat intim si doriti sa imbinati eleganta cu multifunctionalitatea dotarilor de care dispunem, atunci va veti arata incantati de hotelul Ambasador.

Intr-o atmosfera relaxanta, impregnata de accentele istorice ale unei cladiri monument de arhitectura, restaurantul hotelului va ofera o mare varietate de specialitati culinare pregatite cu pasiune de catre bucatarii nostri.

Cu o capacitate de aproximativ 60 de persoane, restaurantul situat la etajul I este deschis zilnic intre orele 07:00-22:00. Clientii hotelului Ambasador sunt poftiti sa savureze in fiecare dimineata intre orele 07:00-10:00 mic dejunul care contine o variata selectie de ceaiuri, cafea, lactate, branzeturi, mezeluri, preparate calde, fructe proaspete, sucuri naturale.

Sunetul live al saxofonului, atmosfera primitoare si savoarea preparatelor gastronomice se imbina perfect in fiecare seara de marti si joi, incepand cu ora 20:00, in restaurantul hotelului.

Restaurantul Ambasador poate fi locatia ideala pentru diverse evenimente private, de la o petrecere onomastica restransa pana la o cina festiva de afaceri. Serviciile de inalta calitate oferite de catre personalul calificat si meniul conceput pentru a satisface orice exigenta, garanteaza reusita oricarui tip de eveniment.

Prin sala de evenimente situata la etajul 12 al hotelului venim in intampinarea dumneavoastra cu posibilitatea de a sustine evenimentele importante de tip onomastica, botez, nunta intr-un cadru intim si restrans. Aranjamentele alese cu bun gust, jocurile de lumini si decorul oferit transforma orice eveniment intr-o amintire placuta si va indeamna sa reveniti la Ambasador.

Va asteptam cu drag!

image