Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Str. Mangalia

Informatii esentiale

Capacitate: 20-140

Tip locatie: Ballroom, Restaurant, Hotel

Locatii nunti Timisoara - Hotel Ambassador

Descriere Hotel Ambassador – Timisoara

Amplasat in cartierul Iosefin, unul dintre cel mai vechi si incarcate de istorie locuri ale Timisoarei, la doar 5 minute cu masina de centrul orasului si la doar 10 minute de plimbare de noul mall Shopping City.

În incinta Hotelului Ambassador pot fi organizate o serie întreagă de evenimente cu caracter special, care marchează momentele de neuitat ale vieții dumneavoastră.

Cele trei săli ale hotelului de 3 stele: InStyle, Doria și Ambassador oferă cu generozitate ambientul rafinat și elegant și toate dotările de care este nevoie pentru organizarea unor nunti de neuitat.

– Salon In Style – 140 de locuri

– Salon Doria – 60 de locuri

– Salon Ambassador – 60 de locuri

În plus, pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră, momentele de neuitat pot fi imortalizate, hotelul oferind clienților săi servicii foto profesionale și sonorizare de calitate.

Și, pentru a conferi o notă aparte întregii atmosfere, mai cu seamă dacă este vorba despre organizarea unei nunți, puteți avea posibilitatea de a închiria chiar și o limuzină, care va contribui, prin aerul ei retro și prin luxul oferit, la crearea unei atmosfere de fast hollywoodian de neuitat pentru nunta dumneavoastră.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image