Unde ne gasiti?

Oras: Craiova
Zona: Str. Pietatii

Informatii esentiale

Capacitate: 50-400

Tip locatie: Hotel, Restaurant

Restaurante nunta Craiova - Hotel Europeca

Descriere Hotel Europeca – Craiova

Hotel Europeca dispune de 3 saloane special create, echipate si complet amenajate intr-un stil deosebit, modern si luxos. Celor ce doresc sa isi organizeze nunta la noi, le oferim flexibilitatea si suportul de care au nevoie, astfel incat evenimentul sa se bucure de un succes palpabil prin satisfactia invitatilor.

Profesionalismul cu care tratam toate evenimentele se va reflecta in toate aspectele, de la amenajarea locatiei si dotarea cu echipamentele necesare, pana la ingredientele proaspete si atent selectionate pentru preparete desavarsite.

Cu o capacitate de 200 locuri, salonul de la parter se caracterizeaza prin rafinament si eleganta, atat din punct de vedere al serviciilor oferite, cat si al designului. Luminile arhitecturale discrete, mobilierul modern, meniurile premium, toate acestea si nu numai, fac din acest salon alegerea ideala pentru un eveniment de poveste.

Distins si elegant, salonul de la etaj al complexului Europeca, cu o capacitate de 400 de locuri, este perfect pentru a petrece momente de neuitat alaturi de cei dragi. Calitatea serviciilor si ambianta deosebita sunt doar cateva din atuurile care il recomanda.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image