Unde ne gasiti?

Oras: Constanta
Zona: Remus Opreanu

Informatii esentiale

Capacitate: 10-180

Tip locatie: Hotel, Restaurant, Ballroom

Restaurant nunti Constanta - Hotel Palace

Descriere Hotel Palace – Constanta

Hotel Palace RRT 3 Stele este locatia ideala pentru oaspetii care doresc sa se bucure de o atmosfera primitoare si de un spatiu impresionant, elegant, sublim, care detine o arhitectura reprezentativa pentru inceputul anilor 1900 in Europa. Spatiile generoase ale acestui hotel ofera posibilitatea organizarii de evenimente cu diferite ocazii. Acesta reprezinta cea mai buna alternativa pentru oferta de hoteluri atunci cand se doreste sarbatorirea celor mai importante evenimente. Simpozioanele, nuntile, botezurile, seminariile, conferintele de presa, team-building-urile, intalnirile de afaceri, petrecerile cu ocazia aniversarilor si multe alte evenimente pot fi gazduite in salile multifunctionale ale hotelului, unde personalitati ale generatiile anterioare au petrecut momente de neuitat.  In functie de amploarea evenimentului, oaspetii si organizatorii de evenimente au la dispozitie 5 spatii care pot fi adaptate nevoilor invitatilor:

  • Sala Mare de Bal: cu capacitate de 180 de locuri
  • Salon Baroc: cu capacitate de 40 de locuri
  • Salon Epoca: cu capacitate de 25 de locuri
  • Simeza: cu capacitate de 20 de locuri
  • Salon Sehir: cu capacitate de 25 de locuri

Toate saloanele sunt dotate cu sisteme de climatizare-ventilatie, lumina naturala, internet wireless, instalatie de sonorizare si se pot compartimenta la cerere.

In functie de evenimentul dorit, Restaurantul Palace RRT*** va pune la dispozitie servicii suplimentare de masa, bufet suedez, coffee-break, cocktail-uri. Aveti posibilitatea sa alegeti din meniurile atent alcatuite de echipa noastra de profesionisti, sau puteti sa va alcatuiti propriul meniu, beneficiind de sprijinul si experienta noastra.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image